Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakim cudem mozna za to przezyc

Polecane posty

Gość gość

zarabiam troche ponad przecietna krajowa a teraz jestem zmuszona znalesc sobie mieszkanie sama z czego pokoje samekosztuja 350-450f plus council 100f oplaty 50f jedzenie srodki czystosci 100f bilety autob 100f daje 750f w najlepszym wypadku wiec zostaje niecale 200f na luz a co jakbym potrzebowala na dentyste fryzjera ciuchy buty itd odlozyc juz nie mozna Doradzcie mi co mam zrobic

Gość gość
Pokój mozna wynająć już z wliczonymi opłatami za wodę, gaz, prąd, council tax.

Gość gość
wiem ale sie nie spotkalalm za taka cene jeszcze wliczone wszystko nie wiem dlaczego jest takie utrudnienie dla ludzi w pojedynke czy tylko pary maja racje bytu? powiedzmy ze ktos wynajmuje pokoj za 400f jakbymbyla z chlopakiem to zyc nie umierac no ale samej to raczej sie tak nie da

Gość gość
Zle szukasz widocznie

Gość gość
jakbymbyla z chlopakiem to zyc nie umierac no ale samej to raczej sie tak nie da xxx no i sama sobie odpowiedziałaś na pytanie

Gość gość
nie rozumiem tej wypowiedzi ze jak sobie odp na pytanie? przeciez nie bee szukac chlopaka na sile tylko dlatego ze bedzie taniej

Gość gość
Kobiety zawsze maja gorzej! We wszystkim! Nie zarobisz nawet tyle by sie samodzielnie utrzymać na godnym poziomie !

Gość gość
czego nie rozumiesz? że jedna osoba nie jest w stanie się w UK utrzymać? sama tak właśnie napisałaś a teraz nie rozumiesz?

Gość gość
ja tez zarabiam niewiele ponad srednia (8.20) i jakos daje rade. A wlasciwie to calkiem niezle. Wynajmuje sama mieszkanie, mam samochod (choc mi tak naprawde niepotrzebny), jem dobrze, wyjde od czasu do czasu, stac mnie na ubrania i kosmetyki. Da sie, tylko trzeba sie dobrze rozejrzec.

Gość gość
8.20 to jest Twoim zdaniem ponad średnia? To ile jest ta średnia? 6.31/h? :D

Gość gość
Da sie samemu wyżyć. Ja mam ok.1200 f mc netto i to w Londynie i tak złe nie ma, chociaż wiadomo, ze chciałoby sie lepiej... Owszem, wynajmuje tylko pokój, nie mam samochodu, ale tez nie jem "śmieci", nie chodzę brzydko ubrana itd.

Gość gość
ok, pomylilo mi sie z minimalna. Ale konkluzja jest taka sama a nawet lepsza, bo w takim razie niezle sie mam zarabiajac sporo ponizej sredniej. Dodam, ze pracuje na pelny etat i dodatkowo staram sie robic minimum 20 godzin extra miesiecznie. Po oplaceniu mieszkania i rachunkow zostaje mi okolo 850 do rozwalenia. Nie ma zle.