Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Całajaa2578

PODRÓŻ POŚLUBNA

Polecane posty

Gość Całajaa2578

Witam. We wakacje biorę ślub i z racji tego także w te wakacje chcemy pojechać w naszą wymarzoną podróż poslubną. Będzie to calutki idealny miesiąc na Karaibach. Nie bedziemy obchodzić nocy poslubnej więc zdecydowaliśmy się spędzić tylko we dwoje nasz miesiąc miodowy ;). Wszystko już mamy zalatkione. Teraz moje pytanie do was: jaki był wasz miesiąc miodowy? Gdzie go spedzilyscie? Śmiało piszcie :)

Gość gość
my lecimy do Indii, narzeczony zawsze marzył o takiej podróży

miesiąc na Karaibach? po 2 tygodniach mi zaczęło się nudzić :)

Gość gość
My w Wietnamie, na wyspie Caba oraz Hanoi. Malezja na jakies 5 dni. Potem Oman pare dni i Dubaj. Dodam ze ukradziono mi aparat po 2/3 podróży. Ze zdjęciami z Wietnamu. Nie mogę tego przeżyć do dzisiaj.

Gość gość
U nas był weekend miodowy w kaszubskiej chacie. Na dłuższe wakacje mieliśmy polecieć na Maltę. Niestety mąż stracił pracę i nie wyszło. To było 3 lata temu.

Gość gość
Moim zdaniem warto wybrać się w jakieś ciepłe kraje. Mój mąż zarezerwował wycieczkę do Egiptu w http://www.zory.expertwakacje.pl/ - jedziemy w listopadzie. Mam nadzieję, że się wygrzejemy porządnie.

Gość gość
ja też planuję ślub i miesiąc miodowy ale ja na takie dalekie wyspy bała bym się jechać i się boję naprawdę, huragany, tsunami, trzęsienia ziemi, ebola śmiejcie się ze mnie ale boję się więc chyba po prostu zaszyjemy się w jakieś wiosce w górach