Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zawiodłam się na niej fałszywa koleżanka

Polecane posty

Gość gość

Przyjechała do rodziny po pół roku i niby chciała się spotkać ale nie lubię jej faceta i wolałam żeby przyjechała do mnie sama. Ona mi na to że nie bardzo bo nie chce go na długo zostawać z jej mamą uwiązana do niego jak pies czyli. Chciała się spotkać na mieście na godzinkę ale napisałam jej że jestem chora ona mi na to że skoro tak to się nie zaprasza, głupia. Prosiłam ją żeby mi podrukowała materiały do nauki to mi napisała że nie ma jak bo komputer zajęty a pójść do biblioteki to że pada. A jakby mi wydrukowała to bym się spotkała na 10 minut żeby je od niej wziąć. Nazwała mnie złą koleżanką to kazałam jej s********ć. I tak się zakończyła nasza "znajomość". Co Wy na to?

Gość gość
lecz się :)

Gość gość
czemu? To ona zawiodła bo w jej interesie było się ze mną spotkać to ona przyjechała do rodzinnego miasta nie ja

Gość gość
Tak powinna zostawić faceta i biec bo ty chora jesteś skoro rodziny dawno nie widziała. Powinna drukować ci wszystko bo jest ci potrzebne. Masz racje to fałszywa koleżanka i nie powinnaś się z nią zadawać

Gość gość
czy ktoś może wyrazić swoją opinię? Dzięki gość wyżej też tak myślę

Gość gość
autorka przypomina mi moją eks szwagierkę, ten sam tok myslenia, wykrozystac ile sie da Ble ohyda

Gość gość
ja jej nie wykorzystuje. Chciałam od niej przysługę bo dawno jej nie widziałam mogła się ze smyczy uwolnić i zrobić coś dla mnie

Gość wdowa po stalinie
Niedobra kolezanka!!! Tak dawno nic dla ciebie nie zrobila i teraz bylo za ciezko? kazda prawdziwa kolezanka olałaby rodzine, kopnela w d**e faceta, wydrukowala materialy do nauki, zrobila zakupy, pranie, ugotowala obiad i na koniec strzelila ci minete, a jak sie z taka szumowina zadajesz to siedz sama z gilem na brodzie. Milego dnia:-)

Gość gość
po prostu powinna do mnie przyjechać. Zostawić faceta w domu z mamą i rodzeństwem spotkać się ze mną jak chciała. A ja chora do miasta jeździć nie będę na godzinkę bo co boi się że jej facet zwieje?

Gość gość
nie żałuj, jak ona nie doceniła, że była koleżanką takiej ekstra osoby jak ty, to tylko jej strata i ślepota.

Gość gość
a co to źle że chciałam się z nią spotkać sama?