Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezes pewnej firmy

Kto wymyślił poręcze przy fotelach biurowych

Polecane posty

Gość prezes pewnej firmy

Mam wrażenie, że poręcze w fotelach biurowych wymyślono po to, by utrudnić seks w biurze. Przez ten gadżet, który niby ma być ergonomiczny nie mogę posadzić sobie mojej super seksownej sekretarki na kolanach (lubię, jak siedzi bokiem), a seks jest możliwy tylko od tyłu (jak by chciała siąść na mnie twarzą do mnie, to nie ma gdzie podziać nóg). Jak Wy sobie radzicie z tym problemem?

Gość dziecielina pala
nie wiem ale wiem dlaczego niektorych wale w ryj BEZ OSTRZEZENIA

Gość gość
Połóż/ posadź ją na biurku. Zero wyobraźni :O

Gość prezes pewnej firmy
Oczywiście, że sadzam ją na biurku, czasem kładę na biurku (pupą do góry), czasem kładę ją na stole konferencyjnym (twarzą do góry). Czasem każę jej sięgnąć po segregator z górnej półki, choć nie ma w nim nic interesującego. Mam też kanapę i fotele w gabinecie (kącik wypoczynkowy), gdzie mogę z nią robić różne figle, ale ja bym chciał ją czasem wziąć na kolana, a za każdym razem odkręcanie poręczy od fotela jest nieco kłopotliwe i konserwator już zaczyna szemrać, że "te śruby ciągle puszczają". A osoby łatwo gorszące się informuję, że moją sekretarką jest moja własna żona.

Gość pozycja biurowa
Święta prawda z tymi fotelami. Też nieraz bzykam się ze swoim z "pezesem". Od jakiegoś czasu krócej pracuję i często robię mężowi niespodziankę i wpadam po niego po pracy. Nie sądziłam, że może osiągnąć erekcję w 5 sekund, ale tak było, kiedy ujżał mnie w biurze nagą po płaszczem :-)