Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Jezeli nie kazali mi wysylac listu motywacyjnego tylko samo CV

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

to mimo to mam go przyniesc na rozmowe kwalifikacyjna? wyslalam im samo cv, zaprosili mnie dzis na rozmowe i powinnam przyniesc tez list motywacyjny?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
a wez na wszelki wypadek, co Ci szkodzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja nie biore nigdy dokumentow na rozmowy, skoro wczesnie mailem wysy艂alas to powinni je miec, a o motywacje moga cie spytac, jak nie wyslalas listy a prosili wiec uwazam przynoszenie listu na rozmowe za zbedne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale po co list motywacyjny skoro b臋dziecie rozmawia膰? Ja zawsze przy wysy艂aniu CV pisz臋 ze 2 zdania o sobie i to wystarcza, wszystkiego innego dowiaduj膮 si臋 o mnie na rozmowie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dajjoba
Nie wymagali od Ciebie Listu Motywacyjnego i to jest fakt, jednak nigdy nie zaszkodzi go stworzy膰. Poka偶esz tym samym, 偶e zale偶y Ci na tej pracy i robisz ju偶 w samej fazie rekrutacji wi臋cej ni偶 inni, kt贸rzy tylko przes艂ali standardowe CV. Zadbaj przy tym o to by w LM zawrze膰 tylko informacje istotne z punktu widzenia stanowiska na kt贸re aplikujesz. Je艣li nie jeste艣 pewna czy Twoje CV zosta艂o stworzone poprawnie lub nie wiesz jak wykreowa膰 efektywny List Motywacyjny poszperaj w sieci, jest mn贸stwo porad. :) http://dajjoba.wordpress.com/

Udost臋pnij ten post