Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kobiecie o nieciekawej twarzy pomoga długie, ładne włosy? czy to wygląda ...

Polecane posty

Gość gość
rozumiem, że kobieta która straciła włosy w wyniku choroby nie jest już kobieca? to jaka jest w takim razie?

trochę o tym, bo pytanie było czy długie włosy dodają urody, a wychodzi na to, że nie zawsze.

Gość authorX
"2014-05-12 14:40:06 [zgłoś do usunięcia] gość rozumiem, że kobieta która straciła włosy w wyniku choroby nie jest już kobieca? to jaka jest w takim razie? " Ale dlaczego zaraz piszesz o chorobie?, nie o tym temat, to tak jak by napisać że kobieta straciła pierś w wyniku raka i pytanie czy jest kobieca

Gość authorX
Moorland - nie znam kobiety która źle wyglądała w długich, znam masę które źle wyglądają w krótkich (wcześniej miały długie) i nie jest to tylko moja opinia ale także facetów znających te kobiety.

no to poznaj mnie - jestem Moorland i w długich włosach wyglądam bardzo tak-sobie. Włosy w teorii mam jak marzenie - proste, miękkie, ciemny, ciepły blond, a próbując je zapuszczać miałam dość.

Gość gość
a półdługie są okej? bo nie wiem, czy wyglądam wystarczająco kobieco

Gość authorX
Moorland - musiał bym Ciebie zobaczyć w jednych i drugich nie ocenię tego bo tak twierdzisz :) a zresztą zapytaj swojego faceta o ile potrafi być szczery

pytałam go o zdanie jak ścinałam - jemu bardzo się podoba, a wierzę na słowo bo chociaż zawsze mi mówi, że to moja decyzja to nigdy nie miał oporów skrytykować jeżeli o to prosiłam :)

Gość authorX
No to jak jemu się podoba to ok :)

Gość gość
no. pewnie autorka zadowolona z porad moor wes ugotuj swojemu ukochanemu jakies jajko a lbo co