Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

italianka :)

DUKAN dla starych wyjadaczek i nie tylko :):)

Polecane posty

Morgan oczywiscie wszystko w granicach rozsadku. Dopoki sie nie meczy i jeszcze daje rade bez cierpien to robimy co mozemy. Ale nic na sile oczywiscie:)

Morgan chodakowska mowi zeby sie nie wazyc jak cwiczysz z nia bo miesnie sa ciezsze Od tluszczu czy cos tam bredzi hehe. I zawsze praktycznie przy cwiczeniach waga idzie w gore ale spalasz tluszcz i wygladasz smuklej choc na wasze wzrost

nie lubie chodakowskiej, jest monotonna bez takiego "jaja", wole pobiegac, pochodzic, :)

No p*****ly takie gada czasem ze mam mega pompe zamiast sie skupic na cwiczeniach. Cwiczenia z mel b sa spoko

o tak Mel b jest super dzień dobry :) ja dziś grzecznie w pracy kawa i serek wiejski :) miłego dnia

dziewczyny czy pamiętacie początki Waszej diety? chodzi mi o okres, czy byl w terminie czy sie np spoźniał czy wczesniej był? pytam bo mam 7 czerwca wesele a okres wypada mi na 3 i tak mysle może bedzie wczesniej od diety było by lux :)

hej wszystkim :) ja tam mam cały czas @ jak w zegarku co 27-28 dni. Coś mnie głowa dzis boli jak diabli ale to chyba na tą zwariowaną pogodę

Cześć dziewczyny. U mnie niestety nie zbyt miły początek dnia, bo mój mały berbeć wczoraj miał szczepienie i gorączkuje teraz. I szkoda mi tego biedaka, bo nie dość, że non stop choruje, to jeszcze dodatkowe po zwykłym szczepieniu musi cierpieć. Co do diety, to ja dzisiaj mam PW i zrobię sobie indyczka :D:D ze szparagami. Szparagi podobno są idealne na dietę :D i całkiem nie złe w smaku, więc dzisiaj obiadek pierwsza klasa :D Ja bardziej myślałam o 6 weidera, ale z drugiej strony nie chce widzieć tej samej wagi :/ bo pewnie się załamię bez rezultatów i nic z tego nie wyjdzie :(

Morgan jesli chodzi o okres to mnie się spóźnił kilka dni, ale nie wiem czy tak jest zawsze :/

hej Itali :) no właśnie ja mam tak samo, jak nie widze na wadze to i ćwiczenia nie pomoga, a zastój albo wzrost murowany na bank o ćwiczen, może to głupio myśle ale tak jest Itali współczuję, ale nie martw się co Synuś teraz sie wychoruje to potem będzie juz tylko zdrowy, :) zdrówka życzę :) piję wodę .. nie lubię za dużo ale nalewam do szklanki i jakos tak po mału pije :)

Morgan u mnie jak w zegarku 28 dni zawsze. Itali bieeedby maluszek:/ sie jeszcze dodatkowo wycierpi:/ Ale narobilas mi smaka na szparagi... Bardzo lubie pieczone:)

Morgan no właśnie dlatego nie wiem co robić. Poczekam jeszcze chwilę i zobaczę co dalej... Dzięki :) miejmy nadzieję, że szybko mu przejdzie.

u mnie ok, czyste białko, :) jajka, serki wiejskie i woda.. zobaczymy jak dalej ;)

Hej laski:) Ale mnie zalewa:/ normalnie taaaka ulewa od samego rana! Jak zwyjle na weekend jak zwykle:/

Hej dziewczyny :) U mnie dzisiaj same P, jeszcze nie wiem co zrobić na obiad. Ostatnio u nas jest tak zimno, że nawet nie mam jak iść na zakupy z chłopakami. Więc zakupy robi mąż, a wiadomo facet kupi tylko to co jest niezbędne :/ Poza tym zastanawiam się nad jakimś deserem. Muszę przestudiowac kota w kuchni i zobaczyć na co mam ochotę. Dukanka słyszałam, że w Polsce nie jest ciekawa pogoda. Mama mi mówiła, że pada już od kilku dni u nich :/ znowu będę powodzie jak tak dalej pójdzie. Morgan jak się trzymasz? Reniak a Ty? Miało dolączyć kilka nowych dziewczyn, a tu pustka....

heloł :) u mnie też pada niestety.... ale dieta ok, waga dziś pól kg mniej więc chyba działa, a jadłam całkiem sporo, 3 serki wiejskie, 3 jajka smażone bez oliwy of course, :), i dużo szynki z kurczaka :) woda, dopiero dziś zjadłam te otręby bo zapomniałam ale w wc wszyystko ok :) już czuję się lżej :), kupiłam wczoraj sukienkę na wesele :) ach żeby tak zrzucić chociaż z 3 kg to by było lux :)

poczekaj Itali tylko dopłynę..........normalnie masakra. leje jak by się wściekło a ja akurat na południu gdzie najgorzej. Rano popatrzyłam do studzienki co mam zrobiony drenaż wokół domu i okazało się ze jest pełniutko czyli dom stoi w wodzie. Po południu czeka mnie pompowanie tylko nie wiem gdzie skoro drogą płynie rzeka która wpada do sąsiadów którzy są 80cm poniżej drogi

Reniak ja pamietam ze ty co roku mialas jazde z deszczem nie? Zawsze cie zalewalo pamietam:/ masakra Morgan no to super! Brawo za wytrwalosc dnia pierwszego hehe Itali itali polecam ci praliny lub oponki! Meega:) a Pogoda... Wiesz u nas co weekend pogoda mi robi na zlosc. Przyzwyczailam Sie.

Morgan dodają otuchy te kg, które nas opuszczają :D A niech sobie idą precz!!!! Napewno Ci się oda zrzucić te kg :D Reniak tak właśnie myślałam, ż u Ciebie nie ciekawie z pogodą, bo ja pochodzę z Twoim rejonów, więc mam świeże informacje. Dukanka wiesz u nas często tak się zdarza, że w tygodniu jest ślicznie, a jak nadejdzie weekend to pada albo strasznie wieje. Także znam ten ból :) Ja czekam z niecierpliwością, żeby zobaczyć stęsknioną 8 na wadze. Jeszcze troszkę i ją zobaczę, po prawie dwóch latach. Chociaż mam nadzieje, że też szybko się z nią pożegnam :D:D:D

Tym razem postawiłam sobie ambitny cel, który mam napisany w stopce. I wytrwam dopuki go nie osiągne. To tak dla dodania sobie otuchy :D

Witam serdecznie Italianka tez cie pamietam :) na razie jestem dziewczyny na mz , i chyba dolacze 8 godzinna moz emi sie uda. ale zcwartki zostawiam bialkowe :) ,. trzymam za was kciuki

Hej nie porzucać mi forum. Mamy się dopingować, a tutaj nie ma nikogo. Morgan mnie też się strasznie chce słodkiego :/ Kupuję sobie czasami coca-colę zero jak już nie wytrzymuję. Przedtem robiłam sobie też nutelle dukana, ale nie mam już mleka w proszku. Ale to dobra opcja dla Was :D Polecam. Lilka my też trzymamy za Ciebie :) Jakby co to wiesz gdzie nas szukać :D

Gość gość
Cześć. Mam pytanie czy jeśli byłam na różnych dietach a obecnie jestem na warzywno owocowej to mogę przejść od razu na Dukana?

Hej dzieeewczyny:) Ja tez zyje:) popadalo dzis u mnie na potege ale jakos po poludniu nawet przez moment byla pogoda hehe. Ale lenilam sie caly dzien:) caly dzien domowedo spa:) Reniak a ty jak tam? Nie utonelas mam nadzieje?:) Gosciu mozesz:)

cześć :) nie utonęłam ale lało jak z cebra i wokół domu płynęła rzeka. Jeszcze do tego miałam gości więc ciekawie było bo cały czas szła pompa i trzeba było zaglądać. Ale dzis jest ok świeci słoneczko właśnie więc mam nadzieję że juz będzie ladnie. No ja od jutra zaczynam ścisłego dukana żeby zrzucic te ostatki hehe