Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dziewczyna1993

wrzut na wardze sromowej mniejszej.

Polecane posty

Go艣膰 dziewczyna1993

Temat bardzo wstydliwy dla mnie, od do艣膰 dawna ju偶 tak mam, 偶e na wargach sromowych wi臋kszych bardzo cz臋sto pojawiaj膮 mi si臋 wrzody - czasami nawet par臋 na raz. Ale wczoraj wyszed艂 mi wrzut na wardze sromowej mniejszej tam ni偶ej. Straszny dyskomfort, ci臋偶ko mi si臋 chodzi i strasznie boli ! Dzi艣 b贸l si臋 nasili艂 w dodatku strasznie mi leci 艣luz, czyta艂am troszk臋 o zapaleniu gruczo艂u Bartholina i troszk臋 si臋 zaniepokoi艂am. Objawy tego zapalenia: b贸l, kt贸ry utrudnia poruszanie si臋, bolesno艣膰 podczas stosunku p艂ciowego, obrz臋k lub zaczerwienienie wargi sromowej, bolesny guz wargi sromowej lub przedsionka pochwy, - to wszystko u mnie wyst臋puje, musz臋 si臋 w ko艅cu wybra膰 najwyra藕niej do ginekologa- cho膰 nie wiem czemu tak panicznie si臋 go boj臋. Czy kt贸ra艣 z was mia艂a te偶 tak cz臋ste wrzody, w dodatku na wargach sr. mniejszych ;> ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dziewczyna1993
ale odwali艂am b艂膮d w temacie, wstyd :P wrz贸d *

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
owszem, to wygl膮da na zapalenie gruczo艂u bartholina, ale zale偶nie od umiejscowienia mog膮 te偶 by膰 "zwyk艂e" czyraki; tak czy siak bez lekarza i prawdopodobnie antybiotyk贸w si臋 nie ob臋dzie..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziewczyna93
no w艂a艣nie zamierzam p贸j艣膰 do ginekologa, ale zanim b臋dzie wizyta, to jestem ciekawa czy to mi nie zaniknie i na czym polega dokladnie to zapalenie nie wiem.- czy jak mi zniknie ten wrz贸d to i tak ginekolog bedzie potrafi艂 stwierdzi膰 czy mam takowe zapalenie.

Udost臋pnij ten post