Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdięcia Byłej

Polecane posty

Gość gość

Mam narzeczonego który ma jeszcze zdięcia z była nie są już 4 lata jak one mnie denerwują ostatnio mu zrobiłam ostrą jazde nadal ich nie wyrzucił wrecz broni ich jak RELIKWI co z tym zrobić??

Gość gość
dlaczego tak derastycznie są na płytach

Gość gość
ale ty jesteś tylko jego tzw. narzeczona. Takich jak ty moze mieć jeszcze pięć. I co ma wszystkie swoje zdjęcia powyrzucać? I tak po 10 latach nic mu nie zostanie...

Gość gość
Mi moj obecny pokasowal wszystkie zdjecia z moim bylym. Nic mi nie zostalo. Z poczatku bylam wsciekla ale teraz mnie to nie rusza bo w koncu o nim zapomnialam. Moze jeszcze o niej pamieta.

Gość gość
Ale mnie to denerwuje w tym sensie że to tak wygląda jak by dalej byla dla niego ważna

Gość gość
Autorko wydaje mi się ze nieco dramatyzujesz powiem Ci cos, ja jestem bardzo zazdrosna ale to chyba trochę przesada zeby Twoj były usuwał zdjecia swojej byłej mimo ze jest z Tobą, powiem wiecej ja sama mam zdjecia mojego byłego i choc zwiazek zakonczył się mega awanturą kłótnią to tych zdjec nie usunę bo nie widze takiej potrzeby, zdjecia to pamiatka.

Gość gość
Pogadaj z nim na spokojnie, bez nerwow. Zapytaj czy tak ogromna wartosc maja dla niego?! Z drugiej strony pomysl ma tam jakas pamiatke schowa ja na dno szafy i tyle. To tylko plyta. Nie ma zdjec na scianach.

Gość gość
Moj byly tez mial zdjecia swoich bylych. Nie draznilo mnie to jakos. Byly wywolane w kopertach w szafie. Sama je bralam i ogladalam. moj narzyczony majacy syna z poprzedniego zwiazku tez ma zdjecia swojej bylej z ich synem jak jeszcze byli szczesliwa rodzinka. Nie zloszcze sie o to.

Gość gość
O jaa to musiał być dramat aż pół roku :/

Gość gość
na bank wali sobie przy tych zdjęciach.

Gość gość
Spytalam go podczas kłótni o to stwierdził że nie :P