Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety, jeśli myślicie, że wzrost faceta zapewni wam bezpieczeństwo to coś wam

Polecane posty

Gość gość

powem. Czy 170 czy 190 i tak dostanie taki sam oklep od dresów jak gdzieś wyjdziecie.

Gość gość
taka prawda, 190 i 170 tak samo g***o zrobią.

Gość gość
Halo, chłopcy, przestańcie sobie wmawiać, że dlatego, że macie 170cm żadna laska Was nie chce. Nawet jakbyście mieli 2 metry i bylibyście tymi samymi pierdołami które płaczą na kafe jakie kobiety są beznadziejne, nikt by Was nie chciał. Jak facet to facet (a nie tzipka która płacze na kafe, że nikt go nie chce) to nawet jak ma 170cm to sobie znajdzie laskę. Spójrzcie prawdzie w oczy frajerzy ;)

Mój ma tyle co ja 163, no on może 4. Ale czuję się z nim bardzo bezpiecznie. Tak jak ktoś napisał, przed bandą dresów i tak mnie by nie obronił, więc co mi z jego wzrostu?

Gość gość
"pierdołami które płaczą na kafe jakie kobiety są beznadziejne, nikt by Was nie chciał"- a kobiety, które tu piszą to niby kim są albo co osiągnęły? w czym są od nas lepsze?

duży biust kobiety nie zapewni dobrego seksu...ale miło popatrzeć. sorry.

Gość gość
No tak, ja wiem, że miło popatrzeć na wysoki wzrost bo to lepiej wygląda, ale nie gadajcie tych ściem o poczuciu bezpieczeństwa bo to bzdety.

poczucie bezpieczeństwa nie znaczy, że się samemu w to wierzy. mogę się czuć bardzo bezpiecznie w swoim mieszkaniu, ale nie wierzę, że gdyby ktoś chciał wejść na siłę to moja parodia drzwi by go zatrzymała.

Gość gość
Nie wypowiadam się na temat kobiet tutaj, bo nie o tym jest temat. :D Jednak to nie one siedzą na babskim forum i biadolą jakie to baby są straszne, bo oni mają 170cm i żadna ich nie chce. Poza tym chłopcze drogi ja napisałam żeby spojrzeć prawdzie w oczy i zauważyć, że wcale nie jest tak, że jesteście super facetami i nie interesujecie kobiet ze względu na wzrost ( bo tak można wywnioskować z tematów tutaj) a Ty mi odpisujesz, że w czym niby kobiety z kafe są lepsze? Jaki to ma w ogóle związek z tym co napisałam? Jeśli to miała być taka sugestia wobec mnie to ja tu wchodzę raz na rok jak chce o coś zapytać i przy okazji czytam parę tematów. :D

Gość gość
To dlaczego w takim razie nie interesujemy kobiet. Czego nam brakuje co sprawiłoby że 170 wzrostu przestałoby mieć znaczenie?

Gość gość
Tia, a dopiero co było pisanie, że to nie o wzrost chodzi. To zdecydujcie się.

to był żart. a tak serio - na to czy ktoś się podoba ma wpływ masa czynników. Przykry fakt - wysocy faceci wyglądają lepiej, ale na tym się świat nie kończy.

Gość gość
Koleś skąd ja to mam wiedzieć? Czy ja Cię znam? Czy ja wiem cokolwiek na Twój temat? Po prostu uważam za żenujących ludzi, którzy obrażają drugą płeć i usprawiedliwiają wszystkie swoje życiowe niepowodzenia jednym, mało znaczącym, faktem. (Mam małe cycki dlatego nie dali mi pracy i żaden facet mnie nie chce / Mam nadwagę i dlatego nikt mnie nie lubi / Nie mam 190cm wzrostu dlatego nie mam dziewczyny) - Wszystko to jest bulszit, bo jedna "wada" wcale nie skreśla człowieka w oczach wszystkich, prawda? Więc usprawiedliwianie się takimi pierdołami jest głupie. Może musisz się najpierw pozbyć kompleksów z powodu wzrostu, bo skoro już teraz wychodzisz z założenia że żadna Cie nie zechce, bo jesteś kurd**el to szukanie nawet nie ma sensu. Znam facetów nędznego wzrostu którzy mają dziewczyny, nawet wyższe od siebie i nikomu to nie przeszkadza, więc nie wciskaj kitu że jesteś skreślony przez niski wzrost

to był żart. Poza tym skąd mam wiedzieć czego tobie akurat brakuje? Może masz kiepskie poczucie humoru, może brzydko się ubierasz, może masz jakieś radykalne poglądy...może być masa rzeczy których Ci brakuje lub które przeszkadzają w poderwaniu kogoś.

Gość gość
dla większości mężczyzn liczy się twarz i rozmiar piersi, sądzę więc, iż to całkiem sprawiedliwe, że kobiety zwracają uwagę przynajmniej na wzrost :)

Gość gość
wysocy faceci nie wyglądają lepiej .. Wygladają gorzej.. Andrzej Gołota ma 193 cm Michel Owen ma 171 cm który przystojniejszy ?

Gość gość
Albo dobre sa te kobiety, ktore facetow majacych 185 albo 190 cm i wiecej, nazywaja dobrze zbudowanymi tylko dlatego, ze sa wysocy. Koles moze byc chudy jak tyczka i bujac sie na wietrze, ale wedlug nich sa dobrze zbudowani .

Gość gość
"ą drugą płeć i usprawiedliwiają wszystkie swoje życiowe niepowodzenia jednym, mało znaczącym, faktem."- W którym miejscu kogokolwiek obraziłem, albo napisałem, że moje niepowodzenia wynikają z czegoś tam?

Gość gość
Ale co porównujecie niskiego przystojnego i wysokiego brzydala? Fakt jest taki, że facet z taką samą twarzą będzie fajniej wyglądał przy 185cm niż przy 170

no i co z tego jak na obcasach mogłabym mu czubek głowy oglądać?

Gość gość
No dobrze, może akurat Ty nie obrażasz (ale widziałam parę takich tematów więc uogólniłam) ale cały ten temat brzmi jakbyś miał zdecydowanie jakiś problem z tym, że jesteś niski i próbujesz wmówić kobietom, że ich wysocy faceci i tak sie do niczego nie przydadzą. A już dalej pytasz co jest niby z Tobą nie tak skoro to nie przez wzrot więc całkiem można odnieść wrażenie, że o niepowodzenie wśród płci przeciwnej obwiniasz właśnie to

Gość gość
To może ja porównam przystojnego kolesia na wózku do zdrowego brzydala - czy wniosek będzie taki, że niepełnosprawni są przystojniejsi? :D

Gość gość
Gołota przystojniejszy

Gość gość
Koleś daj se siana z tym Gołotą i Owenem, porównujesz z doopy dwóch facetów i to ma o czymś świadczyć? Ty możesz nie mieć dziewczyny bo jesteś po prostu tępy, tak wynika z tego co głosisz. :P Bo Owen jest niższy od Gołoty więc faceci wysocy są brzydsi niż niscy? :D no padłam, serio, masz wyobraźnię!