Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż kupił trzy kozy i chce je hodować w ogródku. Ludzie pomocy !

Polecane posty

Gość gość

JA NIE ZARTUJE kupił trzy małe kózki, nie wiem gdzie, przywiozl je z jakims facetem radosny po uszy, na lancuchach jedzą teraz trawe...chce im zbudowac cos w stylu budy dla psa, mini stodoły. Mowi, ze bedziemy miec mleko kozie...oznajmil mi takze, ze kupi 4 zające na mieso. ZYJEMY 15KM OD STOLICY A ON MI TO WIES ROBI ! Nic sie nie odzywam jestem tym załamana i dobrze ze sasiedzi tego nie widzą

Gość gość
Ale fajnie masz, zazdroszczę ;-) mieszkałam za miastem, ale jakoś nie doceniałam tego, teraz mieszkam w bloku i już planuję, że jak się przeprowadzę kiedyś do domku to będę hodowała chociaż kury i może właśnie kozy ;-)

Gość gość
kozy fajna sprawa musisz tylko pilnowac, bo wszystko obgryzaja drzewka, krzewy, kwiaty :D

Gość gość
ale co ci to przeszkadza ? Lepiej koza niz krowa :D ja mieszkam we wroclawiu i moi sasiedzi maja przepiórki, chodzą sobie takie malutkie kurki po trawniku :D

Gość gość
Dziwna kobieto, masz fajnego męża. Koza to pożyteczne zwierze, trawy dzięki niej kosić nie trzeba, mleczko zdrowe i świeże masz zagwarantowane. Super! Ludzie w swoich ogrodach mają nie tylko pieski i kotki.

Gość gość
:D :D uważaj bo potrafia nawet firany wszamać ::classic_cool:

Gość gość
Moj sasiad tez caly uradowany kupil sobie dwie kozy, jakiz byl szczesliwy, jak sie madrzyl, ze trawnika nie bedzie kosil, ze mleczko zdrowiutkie bedzie pil... Ten blogostan trwal tydzien:-D kozy meczaly nieustannie, 24/7 i tak glosno, ze szlo zwariowac:-O po tygodniu slad po nich zaginal:-D:-D

Gość gość
Witam sasiadko.Widzialam widzialam

Gość gość
?

Gość gość
No i dobrze :-) z kóz da się wyżyć a jesli nie lubiesz kóż to już twoja sprawa :-)

Gość gość
Kozy meczą a co innego mają robić w końcu to krowy . Pies szczeka krowa muczy ptaki śpiewają kot miauczy... co wy checie zeby nagle koza zaczeła szczekać albo miauczeć? masakra.. ja k kto ś chce meic kozy to musi byc oprzygotowany na to ze koza nie tylko daje mleko i je trawe ale tez meczy...

Gość gość
w końcu to kozy*

Gość gość
a nawet w najgorszym przypadku chodzą po dachu

Gość gość
no właśnie widać jak na dłoni jak kózki bywają wspaniałe i takie kochane są

Gość gość
Sama mieszkam pod Warszawą i zdecydowałam się na hodowlę. W moim wypadku jest to hodowla pszczół ale myślę też nad czymś jeszcze. Jeżeli chcielibyście zająć się tego typu hodowlą to polecam wam www.pszczelinka.pl Znajdziecie tam ule i plastry hodowlane dla pszczół.

Gość gość
Ja bym się ucieszyła z prezentu.

Gość gość
11:06 a macie afrykańskie pszczoły mordercy? 😠