Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mala9019

Pomocy :(

Polecane posty

Gość Mala9019

Witam. Ma, problem :( mianowicie od ok 3 lat jestem uzależniona od tabletek przeczyszczajacych :( nie potrafię nad tym zapanować :( ostatnio okazało sie ze jestem w 4 tyg ciazy a przez ostatnie te tyg codziennie brałam po kilka tabletek :( i mam pytanie czy to mogło zaszkodzić ciazy? Oczywiście odkąd sie dowiedziałam o ciazy staram sie ich nie brac i jak narazie mi sie udaje ale boje sie ze mogłam jakoś zaszkodzić ciazy :(

Gość Mala9019
Halo pomoże ktos? :( :(

Gość gość
nie wiem jak ci pomoc mysle ze powinnas porozmawiac z lekarzem, 2mam kciuki zeby wszystko bylo ok

Gość gość
Jakie tabletki?

Gość Mala9019
Brałam tabletki dulcobis i po nich sa straszne skurcze macicy i właśnie obawiam sie ze mogłam jakoś zaszkodzić :(

Gość gość
Sam lek nie zaszkodzi, o ile nie spowoduje poronienia (skurcze). Ale skoro nic się nie stało, to widocznie nie zaszkodziło. Zaszkodzić co najwyżej mogło to, że się wyjałowiłaś z witamin i masz niedobory. Także koniecznie powiedz o tym lekarzowi, zrób morfologię krwi i bierz witaminy.

Gość Mala9019
Oczywiście lekarzowi powiem o wszystkim i mam nadzieje ze wszystko jest ok :) dziekuj***ardzo za odpowiedzi i pomoc :* ;)