Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomóżcie mi wybrać pierścionek zaręczynowy

Polecane posty

Gość gość

Chcę się oświadczyć mojej ukochanej... podobają mi się 3 pierścionki i nie wiem, na który się zdecydować :) h ttp://wkruk.pl/product-pol-115080-PIERSCIONEK-JEDYNY.html h ttp://wkruk.pl/product-pol-2325202-PIERSCIONEK.html h ttp://wkruk.pl/product-pol-2308018-PIERSCIONEK.html

Gość gość
pierwszy jest bardzo ładny - klasyczny kształt i rozmiar drugi jest taki sobie trzeci tragiczny

Gość niedzieciata
3 odpada, taki jakis niewymiarowy, wygięty najlepszy 1, a i ładny jest też taki sam w kolorze różowego złota taki też fajny h ttp://wkruk.pl/product-pol-2304123-PIERSCIONEK.html?rec=101002107

Gość gość
z tych 3 co podales to Model: ZCG/PB+498B mi najbardziej odpwiada, ale ogolnie zaden z tych pierscionkow nie jest w moim guscie

Gość niedzieciata
mi się najbardziej podoba 1 ale w wersji złotej, piękny klasyczny h ttp://wkruk.pl/product-pol-2325216-PIERSCIONEK-JEDYNY.html?rec=101803302

Gość poli31
pierwszy najładniejszy

Gość gość
tak złoty, 1. wgl 1 najlepszy

Gość gość
pierwszy ale prawda jest taki że jaki nie wybierzesz to i tak będzie przeszczesliwa !! :)

Gość niedzieciata
ten mnei zachwycił h tt p://www.google.de/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fs1.apart.pl%2Ffiles%2Fcbiz_img%2Fimg_prod684_0_o.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.apart.pl%2Fpl%2Fdiamenty%2Cc%2C1%2C%2C684&h=600&w=800&tbnid=euEMx8yuG2Cg6M%3A&zoom=1&docid=ay5P7wVnZIpELM&ei=DQ9xU9-WJOHnywOG14KoBA&tbm=isch&iact=rc&uact=3&dur=3465&page=2&start=18&ndsp=24&ved=0CL4BEK0DMCA

Gość niedzieciata
a ten ostatno co wkleiłam wysłałam chłopakowi mailem szkoda że on o tym nie myśli, właśnie zobaczyłam ile ma oszczędności, bo chowa do skarpety, nic nie ubyło, nic nie planuje, choć gada inaczej:/

Gość pm sierpień
ogólnie te pierścionki nie są w moim guście, ale z tych 3 to 1 najładniejszy, ewentualnie 3, 2 zdecydowanie odpada :)

Gość gość
1! mam bardzo podobny

Gość gość
Wiekszosc kobieta chcialaby jedyny, bo to najbardziej sztampowy i oklepany pierscionek, wszedzie reklamowany. Jesli Twoja kobieta jest zwyczajna, nieoryginalna dziewczyna, podatna na reklame, to sie z niego ucieszy.