Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Będę się modlić by się odkochać nie tykam żonatych

Polecane posty

Gość gość

:(

Gość gość
słusznie

Gość gość
:(wiem, tym bardziej jak są małe dzieci😭

Gość gość
A ja owszem. Żonaci są najlepsi.

Gość gość
a mężatka może z żonatym :classic_cool:

Gość gość
Tak tu pełen legal

Gość gość
To będziesz się musiała bardzo mocno modlić...ale taka religijna to chyba nie jesteś. Bierz go kobieto i nie wnikaj, przynajmniej nie będziesz żałować, ze czegoś nie zrobiłaś do końca.

Gość gość
zonatym przelatanym Stop ksieżom nieudacznikom ,Stop

Gość gość
Modl się dzień i noc Na kolana ladacznico. Jak smiesz się w żonatym zakochac :-p

Gość gość
wierzę, że mi przejdzie nie będziemy się już widywać i umrze to naturalnie zanim do czegokolwiek doszło

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość a mężatka może z żonatym cool.gif 12.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Tak tu pełen legal 12.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość To będziesz się musiała bardzo mocno modlić...ale taka religijna to chyba nie jesteś. Bierz go kobieto i nie wnikaj, przynajmniej nie będziesz żałować, ze czegoś nie zrobiłaś do końca. 12.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość zonatym przelatanym Stop ksieżom nieudacznikom ,Stop 12.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Modl się dzień i noc Na kolana ladacznico. Jak smiesz się w żonatym zakochac jezyk.gif 12.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość wierzę, że mi przejdzie nie będziemy się już widywać i umrze to naturalnie zanim do czegokolwiek doszło Odpowiedz na ten temat »

Gość gość
Wiara czyni cuda Ale już zgrzeszylas Idź do piekła :-p

Gość gość
Trzeba było się modlić zebyś się nie zakochała

Gość zakochana autorka
jeszcze nie zgrzeszyłam, bo sama miłość do kogoś nie jest złą

Gość gość
Nie odrzucajcie miłości bo nic w życiu nie przeżyjecie. Czasem trzeba zaszaleć.

Gość gość
do usunięcia] gość zonatym przelatanym Stop ksieżom nieudacznikom ,Stop 12.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Modl się dzień i noc Na kolana ladacznico. Jak smiesz się w żonatym zakochac jezyk.gif 12.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość wierzę, że mi przejdzie nie będziemy się już widywać i umrze to naturalnie zanim do czegokolwiek doszło Odpowiedz na ten temat » 12.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Wiara czyni cuda Ale już zgrzeszylas Idź do piekła jezyk.gif 12.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Trzeba było się modlić zebyś się nie zakochała 12.05.14 [zgłoś do usunięcia] zakochana autorka jeszcze nie zgrzeszyłam, bo sama miłość do kogoś nie j

Gość gość
do usunięcia] gość zonatym przelatanym Stop ksieżom nieudacznikom ,Stop 12.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Modl się dzień i noc Na kolana ladacznico. Jak smiesz się w żonatym zakochac jezyk.gif 12.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość wierzę, że mi przejdzie nie będziemy się już widywać i umrze to naturalnie zanim do czegokolwiek doszło Odpowiedz na ten temat » 12.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Wiara czyni cuda Ale już zgrzeszylas Idź do piekła jezyk.gif 12.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Trzeba było się modlić zebyś się nie zakochała 12.05.14 [zgłoś do usunięcia] zakochana autorka jeszcze nie zgrzeszyłam, bo sama miłość do kogoś nie j

Gość gość
A zdrada emocjonalna to nie grzech?

Gość zakochana autorka
czysta miłość, która nikogo nie rani i nie czyni zła nie jest grzechem. Pracuję już nad tym by się odkochac, nawet na niego nie patrzę

Gość gość
ty nikogo nie masz ?

Gość gość
kto ?

Gość gość
o matko, dziewczyny, zostawcie żonatych w spokoju. Ja osobiście nie wyobrażam sobie iść do łóżka z żonatym facetem, nie wyobrażam sobie rozbijać małżeństwa i złamać życie innej kobiecie (czyli żonie). Mój mąż mnie zdradził, obwiniam w 100% jego, ale z drugiej strony jak suka nie da, pies nie weźmie, taka prawda. Podobno jej przeszkadzało, że on (mój mąż) jest żonaty, ale już nie przeszkadzało pieprzyć się z nim przez prawie całe weekendy, gdy on był "na spotkaniach"

Gość zakochana autorka
nie mam

Gość gość
Trzeba dbać o swoje szczęście. Była żona niech poszuka sobie nowego męża.