Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość winka12345

Czy możliwa jest jeszcze ciąża??

Polecane posty

Gość winka12345

Hej, zastanawiam się czy jest jeszcze jakieś prawdopodobieństwo, że jestem w ciąży. Współżyłam z chłopakiem 12 kwietnia, czyli około 30 dni temu, 1 maja miałam dostać miesiączkę, ale jej nie dostałam, podbrzusze mnie pobolewało, ale tylko tyle (cykle ogólnie mam regularne, 28/29 dniowe) Po czterech dniach zrobiłam test ciążowy, wyszedł negatywny. Poczekałam jeszcze tydzień i wczoraj zrobiłam następny, wynik też negatywny. Jajniki dalej mnie pobolewają, ale jak miesiączki nie było tak nie ma. I już sama nie wiem czy jest jeszcze jakieś prawdopodobieństwo czy nie, żebym była w ciąży? Do ginekologa mam dopiero na 3 czerwca

Gość gość
Skoro ostatni okres miałaś ok 30 dni temu masz cykle ok 29 dniowe, to następny okres powinnaś dostać jakieś 3 dni temu a nie 1 maja czyli 12 dni temu, powtórz test za 2 dni, a najlepiej idź na beta hcg da ci to 100% odpowiedz to badanie z krwi w każdym laboratorium.

Gość gość
Odwiedziny prącia w pizy bez zabezpieczenia to ciąża.Testy wszystkiego nie pokazują.

Gość gość
Koleżanko ja tak miałam. Ostatnia miesiączka 18 marca następna miałą być 19 kwietnia cykle 33 dniowe. Okres mi się spóźniał robiłą testy negatywne. Dostałam luteinę od lekarza w 12 dniu po terminie @ miałam brać 5 dni 2X1 i tak robiłąm kazał przyjść znowu na USG nic nie było widać. Kazał czekać do dwóch tyg, że powinien pojawić się okres.. Zrobiłam wczoraj test i była druga kreseczka! Słabiej widoczna ale była. to był mój 22 dzień po terminie okresu kiedy miał przyjść. A więc nadzieja jest!

Gość winka12345
do Gość z 2014-05-12 22:16:40 - napisałam, że 30 dni temu współżyłam, a nie, że miałam miesiączkę. W kwietniu miesiączkę dostałam 2 czy 3.