Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarzyna1994

Dlaczego za muzyke słowiańską uwaza sie jakies gówna typu Donatan cleo?

Polecane posty

Przeciez sa znacznie lepsze zespoły nawiązujące do muzyki dawnych słowian, np. folkowe Żywiołak, Jar, folk metalowe Percival Schuttenbach, Slavland, Leśne Licho, ruska Arkona i masa innych. Te zespoły grały już słowiańska muzyke kiedy nikomu nie sniło sie o jakichś pedalskich donatanach cleo, no ale plebs dopiero dzięki takiemu gównu odkrył że mozna nawiązywac w muzyce do słowiańskiego folku i pewnie myśli ze oni to zrobili jako pierwsi :-o :-o zenada...

Gość gość
Dokładnie.Tyle ma Cleo wspólnego z słowianstwem ile Conchita z kobiecością, czyli nic.Zywiołak-to co innego.

dlaczego zawsze moje tematy stają sie niewidoczne gdy ktos odpowie? Znikają z dyskusji ogólnej.:-o

Gość ForgottenTomb
Zgadzam sie w 100%

Gość gość
A Percival Schuttenbach ma tyle wspólnego ze Słowiańskością co Lordi. Posłuchajta se oberków lub jeśli wolicie egzotykę muzykę serbską http://cur.lv/9qcdw

Gość ForgottenTomb
W ogole lubie twoje tematy dziewczyno bo jestes ogarnieta a nie tepa jak wiekszosc przedstawicielek naszej plci

Gość gość
Cccccleeeooooooo Donatan! (Odpowiedz : Bo Polki to k***y i najlepsze co maja do pokazania pokazuja wlasnie w tym teledysku) My slowianki wirmy jak nawrocic.pedala. Jak zbalamucic tym co mama w genach dala To jest ta slowianska krew Rozkraczanie nog dla obcokrajowcow dzien w dzien.

Gość gość
Bo ten Turek co spuszcza sie we mnie Na pewno lepszy od Polaka jest Z wlasnym isc pod pecha to taka siara Ja dzis mowie polaczkom czesc I nie obchodza mnie hivy i aidsy To ze opinie d***** mam Jak slysze ze 'poolky som najpienkniejsze' To juz wodospad miedzy nogamk mam. My Slowianki wiemy jak nawrocic pedala Jak zbalamucic tym co mama w genach dala To jest ta slowianska krew Rozkraczanie nog dla obcokrajowcow dzien w dzien

Gość gość
MY WIEMY JAK!

Gość gość
Dlugo sie jeszcze musze produkowac zabraklo mi tekstu. Zaraz bedzie trzeba piosenki z tego gowna Frozen przerabiac.

Gość gość
ponadto nie rozumiem negatywnych komentarzy na temat tego faceta, który wygrał. Gość ma naprawdę świetny głos, a argumentami hejterow jest to, że słowianki są piekne a on wygląda jak potwór. To nie wybory miss...ale cóż, muszę przyznac, że jest on niesmaczny :)

Gość gość
glos ma moze OK ale jak wyskoczyl w kiecce i pelna broda na gebie to juz zalecialo niepotrzebnym ekshibicjonizmem.. niechby tam sobie trans spiewal, gibal sie itd. Niech sie w babskie lachy przebiera ale ta broda zwyczajnie chcial kupe szumu wokol siebie zrobic.. A swoja droga nie powalil mnie na kolana swoim spiewem..

Gość gość
a cleo cię powaliła? dziewczyna ma beznadzieejny głos, piosenka była beznadziejna, do tego te "słowianki" rodem z p****la... kto to widział, żeby na eurowizji ubijać jakieś masło? nie wiem na co polaczki liczyły

Gość gość
Dziewczyny na eurowizje polecialy puscic sie ze wszystkimi artystami z innych krajow jak przystalo na prawdziwe Polki. A tu dupa.wszyscy zapinaja KOnczite.

Gość gość
Kaska lubie cie co napisze niewwodzis ,e mloa da wiem ze jeses inelente ..,pijany estem :-) z*****em cie neras ale iem ze w bleblel :-) metalowo ,koccha cie ząto ze jests:-) ide spac ,caluj mie wszendzie .Powiedz kto cie tu nielubii:-) eh

Gość Ojciec Tdeusz
Toś ty się gościu nieźle nap********ił:o

Gość gość
Kaska lubie cie co napisze niewwodzis ,e mloa da wiem ze jeses inelente ..,pijany estem :-) z*****em cie neras ale iem ze w bleblel :-) metalowo ,koccha cie ząto ze jests:-) ide spac ,caluj mie wszendzie .Powiedz kto cie tu nielubii:-) eh

Gość gość
Ojciec , z doroslymi cyrkami sie niewalczy :-) zrozum. Nieduskutuj:-)

Ale te półgołe cycki na eurowizji to chyba po to żeby jJE zapamiętać,,, chu/j z donatanem, czy jak on tam się, kur/wa zwie:O