Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konieczna pomoc

chcę być dla niego ważniejsza niż jego była ale czy to wgl możliwe?

Polecane posty

Gość gość
tak jak żony usmiech.gif ; Żony mnie nie dziwią,bo w końcu to ich mężowie,ale takie kochanice niech trzymają się daleko od cudzych mężów Te desperatki łapią się pierwszych lepszych portek, które pojawiają się na horyzoncie.Korzystają z każdej nadarzającej się okazji,są żałosne

Gość gość
Autorko, Ty chyba juz się postawilas "niżej" niż jego byla. Nawet jeśli stanie sz się dla niego najważniejszą to i tak zawsze będziesz pamiętać o tych początkach i o tamtej. Chociaż on nie będzie juz pamiętal. Wiem cos o tym.

Gość gość
I tak jedna z drugą będą rozpamiętywac takie rzeczy. Jeśli by nawet się udało to takie pieprzenie rozbije to. Ludzie tracą szansę na związek. Powinno być odwrotnie i właśnie to budować to taka jęczydusza z braku rozumu rozwalił to. Każdy pamięta różne rzeczy tylko nie każdy umie żyć i coś stworzyć dalej.

Gość gość
Moim zdaniem to zależy czy on mówi o niej w samych superlatywach czy nie. Mój maz przede mna miał 5 letni związek z dziewczyna która bardzo kochal. Nawet gdy go zdradzila i się rozstali (miał 2 lata przerwy po tym związku) nie czuł do niej nienawiści i czasem go do niej ciągnęło. Początkowo nie zauważałam tego, byłam zakochana. Z czasem zobaczyłam ale ona nie była nim zainteresowana i mu przeszło, a on zakochał się bardzo we mnie. Teraz mówi o niej w samych negatywach

Gość gość
Nie byłam zazdrosna bo czułam czystą milosc do niego i czulam się przy nim szczesliwa, nie widziałam jak to jest być po rozstaniu bo on był moim pierwszym partnerem

Gość konieczna pomoc
On mówi o niej dobrze, zresztą mało na jej temat na razie wiem. Zresztą co mozna się dowiedzieć w dwa tygodnie.. Widzę jednak że pije czasem podejrzewam ze myśli wtedy o starym związku ale wie ze musi zacząc na nowo zyć i chciałby ze mną. Tylko nie wiem czy ja chcę czekać aż to wszystko mu minie, zanim On zobaczy ze jest ze mną o niebo szczęsliwszy ja mogę zacząc wątpić ze to w ogóle nastąpi

Gość gość
oj to że mówi dobrze o byłej wcale nie znaczy o nim źle. Skoro był z nią 6 lat to chyba nie poświęcił by iluś tam lat na głupią osobę. To by o nim raczej słabo świadczyło, jak by o na dzień dobry zaczął strasznie źle się wypowiadać o swojej byłej, Ja też mówię o moim byłym facecie, że to był spoko koleś, tylko no nie dla mnie jak się okazało. Inne priorytety, inna wizja przyszłości i się rozstaliśmy. Oczywiście nie mówię o tym na dzień dobry, tylko jak się taka rozmowa jakoś wywiąże i ktoś tam się mnie o to zapyta.

Gość gość
ja jestem z facetem, ktory byl z kobieta 8 lat i byli zareczeni i w ogole nie czuje sie zagrozona bo niby czym ? on tamtej laski nienawidzi wrecz...mowi,ze jestem od niej lepsza pod kazdym wzgledem..poza tym nawet jakby nie mowil to w koncu jest ze mna anie z nia...no ale to on z nia zerwal wiec nie wiem jak bylo u was...jesli to ona zerwala to on moze to jeszcze rozpamietywac..dowiedz sie o niej jak najwiecej i nie popelniaj jej bldow i bedzie ok

Gość konieczna pomoc
bez sensu przecież nawet nie chcę aby on jej nienawidził czy mówił o niej źle, fajnie ze sie tak dobrze z tym czujesz ze jesteś o niej wazniejsza ale w moim przypadku raczej On nią nie gardzi więc dziwna ta twoja rada...

Gość ANA 41
Każda z was na swój sposób ma racje ale to czy ta druga partnerka czy żona będzie ważniejsza od tej pierwszej zależy tylko i wyłącznie od charakteru partnera! Jak wiadomo każdy człowiek jest inny .Mój partner jest 8 lat po rozwodzie, 3lata jesteśmy razem a ja zawsze czuje się jak ta druga.Miałam okazje poznać jego żonę nie z charakteru tylko wizualnie, nic sobą nie reprezentuje stoczyła się na samo dno to już nie kobieta.Podobno piła całe życie nigdy nie pracowała i miała wszystko czego zapragnęła ja jestem jej przeciwieństwem,nie piję,pracuję w dobrej firmie oprócz tego wykonuję rękodzieła które mają zbyt, dobrze nam się wiedzie!!wszystko mogę sobie kupić sama czego bym pragnęła jednak w każdym związku jest jakieś ale??!! nie wolno mi nic posiadać bez jego zgody!nie wolno mi nic kupić bez jego zgody!nie wolno mi o niczym decydować bez jego zgody!!Nie było by w tym nic dziwnego bo w każdym związku decyzje podejmuje się razem TYLKO ŻE ON NIGDY JESZCZE SIĘ NA NIC NIE ZGODZIŁ MÓWIĄC "JESTEM PO PROSTU OSTROŻNY "Ciągle podkreśla jak jego żona z nim miała dobrze wiem że jest wściekły na nią bo go zdradziła z przyjacielem (był jej kochankiem przez 5 lat)bo w głębi serca wciąż ją kocha mi też mówi że mnie kocha ale to już nie taka sama miłość.

Gość gość
Daj spokoj...moj byly juz o mnie nie pamieta nawet. Zreszta pocieszyl sie z predkoscia swiatla. Po czasie dowiedzialam sie, ze kiedy mi jeszcze plakal jak mu zle to juz mial nastepna. Ponoc nie umie byc sam. Takze tyle w temacie bylych...