Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy spacerówka

Polecane posty

Gość gość

hej mam pytano moja córcia ma 5 miesięcy, rwie się do siadania, oczywiście sama jeszcze nie siedzi ale ostatnio mi "prawie wyszła" z gondoli złapała się boków podniosła i zaczęła wychylać. Kiedy przekładacie spacerówkę, ja mam wózek x-lander x move, jest spacerówka rozkładana ale nie całkiem płasko. Nie wiem czy już mogę ją przełożyć czy trochę za wcześnie, jak to było u Was?

Gość gość
moj syn mial 5 miesiecy jak zmienilam mu na spacerówke:) śmiało zmieniaj :)

Gość gość
moja ma 5,5 miesiaca i uwazam ze za wczesnie na spacerowke

Gość gość
Mi tak też syn rwał się do siadania w gondolce ale jednak poczekałam aż sam usiądzie... Długo czekać nie musiałam ;) jak Twoja już tak zaczyna się podnosić to pewno też lada dzień sobie usiądzie i wtedy przekładaj na spacerówkę... Też miałam ten dylemat czy przełożyć jak zaczął się wychylać ale jednak poczekałam :)

Gość gość
Moj od kwietnia jezdzi w spacerowce rozkladanej na plasko.przesadzilam go jak skonczyl4mce,raz ze bylo juz cieplo,a dwa,ze w glebokim jak sie obudzil to wyl i trzeba bylo uciekac do domu.teraz jak nie spi to na pollezaco podziwia widoki:)

Gość gość
dzięki za rady,no właśnie moja też wyje jak nie śpi:)

a jakie to ma znaczenie od jakiego wieku? najważniejsze żeby dzidziol umiał samodzielnie i bez pomocy siedzieć, wtedy można rozważać spacerówkę :) no chyba że masz taką spacerówkę rozkładaną totalnie na płasko nawet bez minimalnego kąta, ale wtedy mniejsze dzieci potrafią się wściekać że są przypięte pasami