Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elizaaaaą

Jestem kochanką a faceci są naiwni

Polecane posty

Gość Elizaaaaą

Mam 30 lat. Jestem zadbaną blondynką z fajną figurą. Jestem z zawodu tłumaczem języka obcego i pracuje dorywczo. Jestem z facetami dla kasy. Obecnie mam faceta 10 lat starszego, który zostawił żonę, ponieważ przeżywa drugą młodość. Mieszkam z Nim w jego mieszkaniu. Facet ogólnie mnie utrzymuje, byłam z Nim na zagranicznych wycieczkach, które sponsorował. Ja w domu nie sprzątam i nie gotuje, bo i po co ? Chce młodą laskę, to niech biega wokół kochanki. Śmieję się z Was facetów, że jesteście tacy głupi. Zostawiacie żony i myślicie, że młode kobiety są z Wami z miłości, bo jesteście tacy super, a to bzdura, bo kochanka widzi w Was pieniądze i towarzystwo.

Gość gość
Faceci to w ogóle myślą, że w każdym wieku będą extra, a kobiety będą za Nim szaleć. Oj Panowie, to bzdura. Młoda kochanka, leci na kasę po prostu.

Gość pamciapalma
A Tobie odpowiada dawać d**y i siedzieć z takim gościem ?

Gość FAJNIE JEST
Zgadzam się z przedmówczynią.Panowie chcą mieć młodą panią, niech zapieprza na nią!Gdy skończy się kasa pójdziesz do lasa!:D

Gość gość
Widzisz elizo to ty bardziej potrzebujesz bolca do utrzymywania niż oni ciebie, pracujesz dorywczo, z kasą krucho, więc dasz tyłka i masz utrzymanie, potem się znudzisz jednemu, drugiemu to i trzeiego bolca będziesz szukała. Nie mam za grosz szacunku do takich kobiet.

Gość Elizaaaaą
A która z Was nie d******py ? Dajecie mężowi, chłopakowi, więc co to za różnica. To ja zawsze zostawiałam facetów, a ten obecny, to nie na długo, ponieważ mam już kogoś innego na boku.

Gość gość
Kobiety obecnie nie są głupie i nie pchają się w pranie brudnych gaci i skarpetek.

Gość gość
Mężowi czy chłopakowi nie daje się doopy, jak to ujęłaś za korzyści materialne, ty się puszczasz za pieniądze, tak to trzeba uczciwie nazwać, jesteś po prostu odmianą prostytutki, k***y. Myślisz że oni szukają w tobie uczuć? Jesteś aż tak naiwna, oni doskonale wiedzą na czym polega ta gra, tworzą romantyczną atmosferę, stwarzają pozory zaangarzowania a chodzi im tylko o seks, bo to jedyne co według nich taka utrzymanka jak ty może mieć do zaoferowania, mężczyźni w sposób perfekcyjny potrafią oddzielać seks od uczuć.

Gość gość
Eliza tak trzymaj kobieto, ale widać u Ciebie krucho z inteligencją, bo twoi oni to wiedzą, że jesteś z nimi dla kasy. Najgorze jest to, że niszczysz swoją duszę, bo sprzedajesz się dla kasy. i nie jestem Katolikiem ;) zaprzedajesz, swoją duszę dla pieniedzy. A skończysz pewnie z chorubskami i jako samtona 50 tką.' Korzystaj puki świeża jesteś, ale 30stka to już stara dupa. jeszcze kilka lat, tak do max 36 i koniec z sielanką. 20stki to jest to.

Glowa siwieje dupa szaleje. Tak bylo w przypadku ojca mojej kumpeli. jego blondi wpedzila go w niezle dlugi. Milosc.

Gość gość
Bo ojciec twojej kumpeli nie znał zasad gry, był naiwniakiem, każdy szanujący się biznesmen, utrzymujący młode k***wki dla seksu zna zasady gry doskonale :D

Gość gość
"Eliza tak trzymaj kobieto" x Świetna rada :O U ciebie chyba też z rozumem krucho, radzisz jej by się prostytuowała i żyła jak szmata? By w oczach sponsorów była tylko zabawką, to jest wdł ciebie recepta na fajne życie?

Gość Elizaaaaą
Tak się składa, że obecny facet nie jest ze mną jedynie dla d*****nia. A po drugie nie interesuje mnie to.

Gość Elizaaaaą
Facet chce sobie ułożyć życie. Dla jego córki jestem ciocią, a na rodzinne spotkania jestem regularnie zapraszana.

Gość gość
"Tak się składa, że obecny facet nie jest ze mną jedynie dla d*****nia. A po drugie nie interesuje mnie to." x HAHAHA :D Myślę że ty aż tak naiwna nie jesteś, wmawiasz sobie po prostu pewne głupoty by nie czuć się jak totalna zdzira, pamiętaj że jak facet szuka naprawdę miłości to uderza do zupełnie innej kobiety niż ty :D Twoja kategoria jest idealna dla facetów szukających towarzystwa i seksu a nie uczuć. Pamiętaj że mile spędzone chwile na wycieczkach, ciepłe słówka i pozory zaangażowania to jeszcze nie miłość z jego strony. On jest sponsorem ty d***** to pierwsza reguła, oni o tym wiedzą aż za dobrze :D

bo musi cie zapraszać, co by rodzina pomyślała? że korzysta z dziw/ek? a tak on tylko to wie

Gość sprzedawcaszpilki super
tee kochanka!? skoro tak super ci moze kupisz'sobie'szklane szpilki? do sypialni?;D zrobisz przyjemnosc sobie i jemu??;p

Gość Elizaaaaą
Ja naiwna nie jestem, bo miłości w Nim nie szukałam. Jestem z Nim dla towarzystwa. Prosta gra. Facet chce czuć sie młodo i atrakcyjnie, a ja mu to daje.

Gość ona 36
Ja tez qrwie sie na calego mam 3spons i nic nie musze, w trudnych chwilach uzywam masci

Gość gość
Pieniądze są dobre dla chwili dla momentu, to tak jak narkotyk. Ot chwila przyjemności, ale potem jako 50tka będziesz patrzyć w przeszłość, to zapytasz, czego dokonłam? a. zraniłam wielu facetów, zniszczyłam ich marzenia. b. waliłam się dla kasy. na prawdę osiągnięcie w życiu.

Gość Mr Mister87
Tak naprawdę historia życia jaką prowadzisz i jak nam ją przedstawiasz jest smutna. Jesteś kobietą na utrzymaniu, żyjesz z facetów, jesteś od nich całkowicie zależna, twoją jedyną kartą przetargową jest twoje ciało. Skończyłaś 30 lat, twoje ciało za maksymalnie pięć lat straci bardzo wiele na swojej atrakcyjności, wtedy zacznie brakować mężczyzn chętnych na seks i utrzymywanie ciebie, bo po prostu znajdą się inne prostytutki młodsze i atrakcyjniejsze. Zastanów się czy chcesz tak żyć, póki co jesteś rzeczą, zabawką do zaspakajania potrzeb panów z gotówką. Piszesz że inne kobiety też dają d**y. Ale one są kochane, mężczyźni widzą w nich nie tylko seks, ale chcą z nimi ułożyć sobie życie, chcą mieć dzieci i rodzinę. Twoi sponsorzy nie oczekują tego wszystkiego, oni nie chcą twoich uczuć a jedynie seksu. Upadłaś ale to nie znaczy że nie możesz powstać, jesteś leniwa i wybrałaś sobie wygodne życie, upadlając się, ale wciąż możesz jeszcze się z tego wycofać nim zostaniesz na lodzie.