Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarina101

Toyota Corolla

Polecane posty

Gość katarina101

Strasznie mi sie podoba nowa Toyota Corolla, miałam okazje jeździć nią przez chwilkę, uwagę moja zwróciły strasznie wygodne fotele i elegancja ich wykonania, fajnym rozwiązaniem w tym aucie jest „inteligienty kluczyk” no bo wiecie jak to jest z kobiecymi torebkami a weź i znajdź cos tam , fajne jest to ze jest tez autem pojemny, a wypad na wakacje i dużą ilości bagażu i możliwością zapakowania tego wszystkiego jest w końcu fajnym rozwiązaniem, czy mogę poznać opinie szczęśliwych posiadaczy tego autka, parę slow o wygodzi e i innych rzeczach.

Gość gość
idz na forum motoryzacyjne

Gość gość
a mi w ogóle design tych wszystkich nowych samochodów się nie podoba, wszystkie identyczne - a już tych z Azji to jeden od drugiego nie odróżniłbym gdyby nie znaczek.

Gość lady_rose
Mi Corolla też się podoba. Jest taka dostojna :) a w ogóle moje pierwsze z nią skojarzenie to bezproblemowość. Nie znam się na samochodach i myślę, że każdy mechanik mógłby mnie naciągnąć. Najlepiej więc jeździc czyms co się nie psuje i unikać mechaników :)

Gość HANNAH1980
jeśli zależy Ci na marce, a możesz wydać troszkę więcej to ja polecam jednak Avensis. Mnóstwo miejsca, schowki, duży bagażnik. A przy tym jaka elegancka :)

Gość katarina101
nie wiem czy w Avesisie mogłabym rozkładać ttak swobodnie nogi,gdyż jestem miłośniczka sexu w aucie

Gość gość
albo zbyt mocno przyzwyczaiłam się do swojej starej toyoty albo do tej pory nikt jej w mojej mieście nie miał- jest to mało prawdopodobnej, z zewnątrz prezentuje się bardzo dobrze ;)

Gość gość
Też ją uwielbiam. IX generacja sedan. Nie wymieniła bym jej na żaden inny samochód.

Gość gość
Moim zdaniem toyota to jedna z lepszych marek, a na pewno bardziej niezawodnych. Kiedyś miałam corollę, a teraz wyminilismy na avensis i jesteśmy bardzo zadowoleni. Jeśli interesują was toyoty to warto udać się do tego salonu http://www.toyota-centrum.pl/ we Wrocławiu. mają auta nowe i używane. Można się tez umówić na jazdę testową.