Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karina32

Sex przed rozwodem

Polecane posty

Gość Karina32

Jestem w trakcie rozwodu i wyprowadziłam się od męża z dzieckiem.Mąż mnie zdradzał,znęcał się psychicznie (ale nie bił) i zmuszał do seksu analnego.Czułam się upokorzona.Ustaliliśmy że nasz związek jest skończony i złożyłam pozew.W dodatku poznałam innego faceta o którym mój mąż wie.Teraz mieszkam u matki ale ostatnio musiałam wrócić do domu po część swoich rzeczy i kiedy już miałam wychodzić to złapał mnie za rękę powalił na sofę po czym zg****ił na swój ulubiony sposób.Powiedział że nadal jestem jego żoną i muszę spełniać małżeński obowiązek bo skoro daję innemu to jemu też się należy.Nie przychodzę już do niego żeby go nie prowokować ale czy mogę powiedzieć na rozprawie że byłam gwałcona przez męża ? Bo słyszałam że nie ma czegoś takiego jak g**** w małżeństwie i nie ma to wpływu na wynik.

Gość gość
Żeby powołać się na g***ty małżeńskie musiałabyś zgłosić to na policje, ponieważ jest to przestępstwo. Jeśli nie zgłaszałaś i nagle wyskoczysz z tym na rozprawie, sąd może mieć uzasadnione wątpliwości czy faktycznie do takich sytuacji doszło. A przedstawienie dowodów raczej nie wchodzi w grę.

Gość gość
jak dla mnie g**** to g***** niezależnie czy to małżeństwo czy nie.

Gość gość
Ale jaki gw/a/łt? W dopala to nawet nie jest sex.

Gość Karina32
Żałosny/a jesteś.

Gość gość
A ty nie. Bo ty możesz się umówić z mężem i z kochankiem na dwa baty. Aż ci troche zazdrosze.

Gość mataczzcz
jaki ty masz problem , niechaj cie kochanek zerznie z 5 razy , potem sie udaj do mieszkania meza tak by cie widziano , ze tam wchodzisz , poczekaj na niego , sprowokuj go ! a potem idz na policje ze cie zg****ił - jest załatwiony !! obdukcja lekarska wykaze uprawianie sexu ....:) mysleć matołki mysleć !

Gość gość
Chyba musiała by byc jakaś gupia żeby swojego /jeszcze/ męża scigać za g**** i robic obdukcje zresztą która by poszła do lekarza po g****ie analnym ?

Gość gość
matacz aktywny dzisiaj jestes i produktywny na tym forum.

Gość gość
mozesz powiedziec że bylas gwałcona i zmuszana do seksu niezgodnego z twoimi preferencjami, szkoda tylko ze tego wcześniej nie zglaszałas, ale i tak możesz to wywlec

Gość gość
o czymś takim to można napisać w pozwie i dołączyć obdukcję lekarską :O sędzia przy okazji wlepi mężowi kilka lat za g***t

Gość gość
I to ma zrobić mężatka rżnięta w kilka otworów przez co najmniej dwóch facetów? Ogarnijcie sie ciotki-je/blo/tki ;)

Gość gość
ty się ogarnij, p********y mizoginisto :o

Gość Karina32
On jutro po pracy ma przyjść bo dzwonił że coś zapomniał ale chyba to pretekst bo jak patrzyłam to nic już w domu nie zostawił. Boje się...

Gość gość
Coś ci sie potaśtało - wcześniej pisałaś że ty poszłaś do jego domu po zwoje rzeczy, a teraz piszesz że on przychodzi do twojego po swoje. Ty sie zdecyduj - czy ty się wyprowadziłaś czy on ;):)