Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po jakim czasie na siłowni widoczne będą efekty?

Polecane posty

Gość gość

Ważę 50kg, i mam 156cm wzrostu. Nie jestem gruba czy coś, jedyny problem jest taki, że mam dość tłusty tyłek i uda - reszta jest okej. Więc zakładając, że będę chodzić na siłownie 3-4 razy w tygodniu, na godzinę, może 1,5h po jakim czasie ujędrnię swoje partie dolne?

Gość ali132
minimum po 8 tygodniach solidnej pracy, połączonej z odopowiednią dietą, można zauważyć efekty wizualne. kondycyjne - znacznie wcześniej

Gość gość
Tylko się nie przeraz,że waga Ci pójdzie w górę ( na początku) ...Też myślę ,że po 2 msc. efekty będą widoczne...

Gość gość
4 miesiace pozdrawiam z Wysp Kanaryjskich :classic_cool:

Gość gość
wagi się nie przerażę :) nie chodzi mi całkowicie o cyferki na wadze tylko o efekty wizualne. Dietę mam właściwie całkiem odpowiednią, więc nie planuję nic szczególnego zmieniać. No cóż, pozostaje mieć nadzieję, że do wakacji będę mieć lepszą figurę :D

Gość gość
2 lata

Gość ali132
powodzenia:)

Gość gość
ja mysle ze juz wczesniej powinny byc efekty skoro nie jestets jakas gruba, zreszta juz po wadze widac ze masz prawidlowa wage, wiec jak tylko sie ujedrnic to chyba wczesniej???

Gość gość
jesli nie chcesz sterydow to 5 lat ...

Gość gość
bardzo szybko, ja widzialam efekty juz po miesiacu

Gość gość
hahaha tak 5 lat, co jeszcze? :D

Gość gość
ja widziałam efekty po m-cu, ale byłam chuda, nie miałam tłuszczu, więc mięśnie się szybko pokazały. a na tych partiach gdzie masz dużo tłuszczu, to pewnie nie zobaczysz efektu długo- jeżeli w ogóle, bo bez redukcji, to przecież to sadło może równie dobrze tam zostać- tłuszcz to tłuszcz- nie zamienia się magicznie w mięsień

Gość gość
Nie mam jakiegoś strasznego sadła :o A chyba po to będę chodzić na siłownię żeby ten tłuszcz spalić prawda? No same mądrości, dziękuję bardzo, myślałam, że tłuszcz mi się zamieni w mięśnie jak będę siedzieć przed telewizorem... Chyba jak się ćwiczy to ten tłuszcz się spala a nie tylko robi mięśnie, nie?