Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dam pracę wystarczą chęci

Polecane posty

Gość gość

Dam pracę w firmie katalogowej Betterware Polska. W ofercie mamy takie produkty jak środki czystości, ciekawe gadżety do domu, wellness, kawa, naturalne Włoskie kosmetyki, i inne. Bez inwestycji można zarabiać w zależności od oczekiwań i możliwości na kilka sposobów. Po kontakcie ze mną prześlę katalog i wszystkie informacje odnośnie możliwości zarobkowych i współpracy a każdemu kto chce zarabiać pomogę na podstawie mojego kilkuletniego doświadczenia z firmą Betterware. Tak naprawdę liczą się chęci :) Zapraszam: betterware12@tlen.pl Sylwia Zając

Gość gość
Wieczorem tak, czas dla dzieci i ewentualnie film :) Praca jest dla tych którym sie chce a tu przesyłam link gdzie można poznać więcej szczegółów: http://dodatkowa-praca-betterware.pl/

Gość gość
mam chęci. Proszę o wypłatę.

Gość gość
ja daję możliwości a nie pieniądze, na pieniądze w tych czasach trzeba jednak zapracować. Mimo, że ja nie mam ciężkiej pracy to pieniędzy nie rozdaję, pomagam je zarobić :)

Gość gość
Haha, juz widze te pieniadze. Jeszcze do tego praca w domu. Ktos sie napracuje, a po pieniadzach ani sladu. Na tym polega taka praca

Gość gość
praca w domu? NIE

Gość gość
jaaasne, kolejna sprzedaż katologowa.. Ale, o ile w avonie ktos się czasem skusi na szminke w promocji, o tyle za kołdrę za parę tysięcy, to juz nie bardzo, chyba,ze ma sie bogatych znajomych,.... tak naprawde liczy sie " gadane " i umiejętnosc naciągania ludzi i brak wyrzutów sumienia...

Betterware to nie jest sprzedaz kołder za kilka tysiecy... A poprostu d**erele do domu , mniej lub bardziej przydatnych. Mam w domu jakieś sciereczki do ścierania kurzy , pomimo ze maja kilka lat , w dobrym sa stanie . Ale obecnie nie kupuje nowych produktów tej firmy

Tylko problem w tym, że "d**erele do domu" są dostępne w każdym supermarkecie, a centrach miast są nawet sklepy w całości poświęcone tematyce gospodarczej, gdzie można kupić wszystko, od szczoteczki do mycia butów po łopaty do odśnieżania i kubły na śmieci. Naprawdę nie ma sensu rejestrowanie się w jakiś śmiesznych firmach tylko po to, żeby kupić rzeczy które są dostępne na wyciągnięcie ręki.

Założycielka wątku jest chyba całkowicie oderwana od rzeczywistości. Już nikt się nie nabierze na tą ściemę z MLM. To już nie te czasy, ludzie uważają na te pseudo biznesy. Poza tym już samo pisanie "Dam pracę w Betterware" jest zwykłym oszustwem. To nie jest żadna praca tylko zamawianie jakichś dziadostw przez internet a później wciskanie tego rodzinie i znajomym, którzy i tak tego nie wezmą bo w sklepie za rogiem mają to wszystko jeszcze tańsze i wybór, bo każdy produkt jest wytwarzany przez 5 różnych firm. MLM to "praca" dla naiwniaków.

Gość gośćg
Elcamilo marudzisz w kazdym watku jak stara babka... wez sie lepiej do jakiejs pracy zamiast siedziec na forum. A swoja droga to takie ogloszenia lepiej zamieszczac w serwisach z praca http://warszawalokalnie.pl/praca/dam-prace

@gośćg: To sama sobie szukaj w tych ogłoszeniach. Ja już mam zajęcie i nie potrzebuję żadnych piramid finansowych ani pseudo biznesików ;)

@ @ ja daję możliwości a nie pieniądze, na pieniądze w tych czasach trzeba jednak zapracować. Mimo, że ja nie mam ciężkiej pracy to pieniędzy nie rozdaję, pomagam je zarobić @ @ @ Też mi "możliwość :P Taką możliwość ma każdy. Wystarczy wejść na stronę i się zapisać. Ty koniecznie chcesz zgarnąć kilka procent z zamówień tego naiwniaka. Ale nie kłopocz się, aż tak głupich tu nie ma :D

Gość gość
autorko ja tez tobie DAM PRACĘ - idź pozbieraj kamienie z łąki do worka a później idź do właściciela tej łąki który mieszka na skraju i namów go żeby ci zapłacił za pozbieranie tych kamieni , dałem ci możliwości więc działaj, wystarczą chęci

Znając mlm-owską mentalność, to ona zaproponowałaby mu "wejście w biznes" i sprzedawanie tychże (jego własnych) kamieni za 30% marży. Ale najpierw musiałby zapisać się do jej grupy i przejść obowiązkowe szkolenia, bo ona "tylko daje możliwość, nie pieniądze" :D

Gość gość
hahahaha

Gość gość
rekrutacyjna rewolucja.pl! tu znajdziecie coś dla siebie;)

@ @ @ Wieczorem tak, czas dla dzieci i ewentualnie film usmiech.gif Praca jest dla tych którym sie chce a tu przesyłam link gdzie można poznać więcej szczegółów: http://dodatkowa-praca-betterware.pl/@ @ @ Widać, że to blondynka ;) Nawet strona zrobiona na odpieprz się ;) Nikt normalny nie złapie się na takie pseudo biznesy :)