Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobieta która lubi sex to ladacznica

Polecane posty

Gość gość

A facet to macho? :O skoro nie mam faceta a lubię sex to dlaczego czasami mam "nie wykorzystać" któregoś kolegi?

Gość gość
Możesz mnie wykorzystać ;-) jak masz ochote napisz na @ kawasaki3c@onet.pl ;-)

Gość guuupia
Oj tam zaraz..ladacznica...

Gość gość
Samo określenie że się "lubi sex" świadczy o ladacznictwie. Bo co to znaczy że się "lubi sex"? To znaczy że się lubi mechaniczne mieszanie w genitaliach i nic więcej, czyli ohyda, byleby ktoś zamieszał. Nie ma to nic wspólnego z kochaniem się ani z intymnością. Czyli zwierzęcy zew pochwy i niech ktoś zamiesza w tej pochwie, chore to jest. Gdybyś powiedziała że lubisz kochać się nie stroniąc od seksu, czyli nie seks sam w sobie, ale kochanie się , to zmienia postać rzeczy, ale wtedy seks jest tylko sposobem realizacji kochania się, niekoniecznie najważniejszym choć ważnym., i wtedy nie ma czegoś takiego jak lubienie seksu, bo nie o sam sex chodzi. A ladacznicom i qrwiarrzom chodzi tylko o seks bo lubią seks, ohyda.

Gość gość
a kto tak twierdzi? szkoda tylko ze jak zostajecie zonami to wam przechodzi:):):)

Gość guuupia
Już widzę jak się cieszysz na taką ,faceci to hipokryci i za żonę to dziewicę a za kochankę ladacznicę a potem żę się nie zgrywa i że kłoda.

Gość guuupia
Za stara jestem by nie wiedzieć jak wygląda życie ..ale wy faceci za nic się do tego nie przyznacie .

Gość gość
Wy kobiety też się do swoich grzeszków nie przyznajecie, a zwłaszcza do wad. Ja chcę normalną dziewczynę jeśli kiedykolwiek się ożenię. Dziewica i okaże się ze ma popęd ale jest wierna? Wspaniale. NIe dziewica, wierna, chętna by się ze mną "bawić"? Wspaniale.

Gość gość
To się piracie ożeń z k***ą co będzie dawała wszystkim twoim kumplom i bratu, no i później nie zakładaj tematu że cię zdradza i co robić :D

Gość gość
Czyli to też wina facetów że przy mężach leżycie jak nieżywe a przy ich kolegach gdy się nadarzy okazja same kucacie i bierzecie do buzi, połykacie i prosicie o jeszcze? :P

Gość guuupia
I ta wasza wierność obsesyjna ,to też trochę nie do końca bo kobieta wierną MUSI być z zasady ale facet nie ..

Gość gość
Nie moja droga. Nie wiem, jakich ty sobie facetów wybierałaś, żeś taka zgorzkniała (pogratulować gustu i inteligencji najwyraźniej), ale pod względem emocjonalnym nie wymagam nic jeśli nie jestem w stanie dać tego samego albo czegoś o równej wartości. Słowa dotrzymuje chorobliwie - jeśli dziewczyna dostanie przysięgę wierności, prędzej sam sobie w jaja przyłożę niż zdradzę.

Gość guuupia
Bo tu o zdobywanie chodzi ..o adrenalinę polowanie i nie ważne kobieta czy facet.

Można by było sobie nawrzucać że dla kobiet seks to waluta lecz takie rozmowy nie mają sensu. życie kobiet jak i mężczyzn nie jest takie łatwe jak by się mogło wydawać

Gość guuupia
Zgorzkniała.? Nie ale nie ma nic w życiu raz na zawsze ..optymista i trochę idealista .

Gość guuupia
Bo mam świadomość że nie jestem najmądrzejsza i czasem takie głupoty piszę :-)

Gość onn81
A kto powiedzial ze ladacznica ,szkoda ze tak trudno je znalezc w realu .

Gość guuupia
W kościele nie znajdziesz...

Gość onn81
nie chodze do kosciola

Gość guuupia
A gdzie chodzisz ?

Gość meska dziewica
Taki jest stereotyp ale to ze kobieta lubi sex to znaczy ze jest wolna

Gość onn81
W bibliotece hehe zartuje ,szukam dziewczyny z Plocka ,ale widze ze jest slabo z tym ,kilka sie odezwalo w sprawie mojego ogloszenia ,ale niestety nie moj gust:(

Gość Miły Żołnierz 26
Chętnie umowie się z dojrzałą- powiedzmy 45 + kobietą;) Raczej przystojny żołnierz, 26 lat, warszawa:) wymagam niewiele, oferuj***ardzo dużo;) tomek.bed@o2.pl

Gość gość
Chcesz poznać co to prawdziwy seks? Zimna suka i gorąca kochanka, przyjaciółka. Zadzwoń do mnie skarbie, jeśli Ci się podobam i mnie zerżnij, tak po prostu.Czekam na Ciebie na http://sextelefon.org.pl/ jestem Kinga, tczecia od góry.

Gość gość
Tylko tak jest w Polsce. Takie postrzeganie. Bo to zacofany kraj.

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sex-rozmowy.pl/patrycja_sex_telefon.html mam 20 lat ale juz odkryłam w sobie ogromny pociąg do bdsm. Wiem, że tylko jako Suka mogę osiągnąć orgazm. Wiem, że masz żonę, którą kochasz, jesteś dla niej romantyczny, namiętny. Wiem także, że pragniesz czasami takiej suni jak ja. Chcesz by Twoja niewolnica nie marudziła tylko pokornie wykonywała nawet najbardziej wyuzdane zadania. Jestem gotowa!

Gość gość
Skoro on, który lubi seks to ladaco, więc oczywiście ona to ladacznica. I tyle!