Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciasteczko123456789

ALBOTHYL

Polecane posty

Hej :) kupiłam globulki dopochwowe Albothyl i mam takie pytanie. Zaniepokojona jestem tym, ze kazda normalna tabletka przecież dość szybko rozpuszcza sie w pochwie i wycieka. A albothyl chyba nie. Wczoraj wieczorem wlozylam globulke i do dzis (godz.19) nic mi nie wycieklo. Wkladka jest sucha. Wiec aby spawdzic wlozylam do srodka palec i kiedy wyjelam mialam na nim jakby jakies brazowe "okruchy" jesli moge to tak nazwa. I oprocz tego jest strasznie ciasno. Wiec chcialabym sie dowiedziec dlaczego nic nie wylatuje po rozpuszczeniu sie tej globulki oraz dlaczego mam w srodku to brązowe "cos" Prosze o szybka odpowiedź :(

Gość gość
Ja od tego dostałam uczulenia :O I jeszcze dłużej przez to musiałam się leczyć :(

Gość gość
Ale tez mialas cos takiego jak ja ? Czytalam o tych globulkaach w internecie i same dobre opinie byly wiec sie zdziwilam.

Gość gość
Bo albothyl jest bardzo dobrym ponoć lekiem, ale nie dla mnie :( Mnie wypływał i podrażniał bardzo.

Gość ciasteczk
Jeszcze póki co nie mialam Swędzenia. Zastanawiam Sie czy nie zamienie tych globulek na cos innego.

Gość gość
Ja nie miałam swędzenia, tylko żywy ogień !

Gość gość
Dalej zastanawia mnie to dlaczego mam to brązowe "okruchy" w srodku. To jest mokre jakby. Ale doslownie wyglada jak jakies ziarenka maku. Czy cos :D a przy oddawniu moczu nie wylatuje mi to wcale !

Gość gość
Niby dlaczego ma ci to wylatywać podczas oddawania moczu ? :D sikasz inną dziurką przecież :D

Gość gość
autorko po kilku dniach stosowania wyjdzie z ciebie cos w stylu mokrej chusteczki higienicznej.

Gość gość
Zastanawiam sie czy stosowac do 2 dni czy codziennie. Jak wy stosowalyscie?

Gość gość
ja mialam to dawno i chyba co dwa dni wkladalam.

Gość gość
A jesli dostane okresu... to mam dalej brać globulki czy odstawić do momentu aż skończy mi sie okres ?

Gość gość
wedlug mnie powinna zacząć po okresie. to sie chyba bierze tylko 6 dni wiec chyba dasz rade trafić na dni bez okresu