Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Ja chyba nie potrafił bym podejść i zagaać do kobiety

Polecane posty

co tu więcej mówić nie jestem przystojny i ciężko by mi było podejść do kobiety

Każdemu jest ciężko na początku. Później, jak się wyrobimy trochę łatwiej pewnie.

Nauka podrywania to taka sama nauka jak wszystko. Jak pakowanie na siłowni. Najpierw nie masz mięśni, później Ci rosną jak trenujesz.

a po co? ja tam sensu nie widzę ... do tego: Ja chyba nie potrafił bym podejść i zagaać do kobiety

Gość gość
Jedź do Egiptu , Turcji czy Tunezji i popatrz na tamtejszych gigolo- to wcale nie takie trudne. A tak poważnie. Nie przejmuj się. Bądź sobą, podejdź przedstaw się, zaproś na lody czy drinka , na spacer. Jeżeli trafisz na miła , kulturalną dziewczynę, to nic cię przykrego nie spotka, najwyżej odmówi - i to nie dlatego, ze jesteś brzydki, głupi, czy coś takiego, ale, np. ma chłopaka, nie zdała egzaminu, boli ja ząb. Więc grzecznie przeproś i tyle. Któraś na pewno się zgodzi. Natomiast tymi, których maniery przedstawiają wiele do życzenia - po prostu, nie warto na nie zwracać uwagi. Powodzenia.

Ale ja tam nie chcę spędzić życia samemu. Więc albo się będzie działać, albo się nic nie zmieni do śmierci.

Ja podchodziłem kilka razy i nigdy z agresywną reakcją kobiety się nie spotkałem. Są miłe i np mówią, że mają chłopaka z uśmiechem. Nie ma się czego bać.

Gość Mitsuo
Poznanie kobiety jest łatwiejsze niż spuszczenie wody w kiblu. Rozkochaj i zatrzymaj ją przy sobie - to dopiero problem.

Gość Mitsuo
Mogla Ci dać jakiś wymyślony. Czasem tak robią. Piszą jakiś numer z kosmosu a potem ty robisz z siebie kretyna dzwoniąc pod ten numer.

To zależy jeszcze jak wysoko mierzycie. Czy realnie oceniacie swoje szanse. x to mają brać gowno aby tylko było? ... chociaż niektórzy jak ble ble by wzięli

Jeżeli są gownem to maja brać g***o. Brutalna prawda. x nie każdy musi, niektórzy nie mają ciśnienia i mają wybór - nic albo coś dobrego

"niektórzy nie mają ciśnienia i mają wybór - nic albo coś dobrego" - ale tylko w obrębie "swojego pola" ;)