Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co wybrac: Koncert na lady Gage czy the special kind of magic Queenu

Polecane posty

Gość gość

The special kind of magic jest rodzajem musicalu. Artysci zostali wybrani przez zyjacych muzykow z Queenu. Beda prawie wszystkie ich utwory. Podobno rewelacja.

Gość gość
To znaczy napisalam zle, to nie jest musical, tylko prawdziwy koncert, tylko ze oczywiscie z innymi wykonawcami

Gość gość
Ja wybralabym Queen, ale zobaczyc Gage na zywo tez bym chciala. A czemu nie chcesz isc na to i na to?

Gość gość
Nie wiem czy dostane tyle wolnego. Bo musze tam dojechac. I oczywiscie koszta, bo cena jednego biletu to okolo 100 euro. Do tego hotel, przejazd itp.

Gość gość
Lady gaga

Gość gość
Na nic. Na siebie wydaj. Matka, nabijasz kabze albo temu albo tej.

Gość gość
No tak, to tez jest opcja;-) Dzieki. Ale ile wrazen po takim live koncercie;.) Bluzka sie zniszczy, a wspomnienia pozostana, bezcenne

Gość gość
Lady gaga

Gość sumienie jak nasieniwód
jakich wrażeń, sprana muzyka kontra cwana kretynka

Gość gość
Bez przesady, nie obchodzi mnie czy LG jest cwana kretynka, poprostu uwielbiam jej poker face i jeszcze kilka innych utworow. Natomiast wystep queenu w innym wydaniu nie uwazam za nic spranego. Zawsze lubilam ich muzyke, wiadomo Mercury zmarl, dlatego fajnie jest posluchac ich piosenek na zywo. A a special kind o magic ma super recenzje, w tej chwili maja tour w Niemczech. Muzycy zostali wybrani przez zyjacych czlonkow zespolu. Kazdy szczegol jest dopracowany, a facet ktory spiewa ma rewelacyjny glos. Chyba jednak pojde na 2, bo inaczej bede zalowala. A ja uwielbiam koncerty. W najblizszym czasie koncertuja tez New kids on the block i the Rolling Stones, troche nie moj styl, ale kto wie, musze sie zastanowic.