Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale IDEALNY tyłek!

Polecane posty

Gość gość
no fakt, super, a tam ktoś w komentarzu napisał, że ta babka ma 45 lat, aż nie wierzę :O

Gość gość
skąd ja wiedziałam, że to będzie dziewczyna o mega drobnej sylwetce i chudych nóżkach? :) nie każdy ma taką BUDOWĘ. A taki tyłek jest cięzki do osiągnięcia, tutaj potrzeba siłowni, przysiadów z ciężarami etc. Hard work latami i też będziesz mieć jędrny, czy taki identyczny, to nie wiadomo :) i polecam filmik -https://www.youtube.com/watch?v=InQvGUy_RsU.

Gość gość
tak właściwie to myślę, że gdybym ostro ćwiczyła dłuższy czas to mogłabym mieć identyczny tyłek, bo raczej mam podstawy - szczupłą, drobną sylwetkę i w ogóle, tyłek też teoretycznie niezły bo zawsze miałam taki odstający :P ale niestety coraz bardziej tłusty i cellulit :o a trudno mi chodzić na siłownię przez miesiąc, więc nie ma się co oszukiwać, nigdy mieć takiej doopki nie będę :P

Gość gość
Warto dodać że nie każdy ma predyspozycje do bardzo odstającego tyłka. To też zależt od budowy. U mnie w rodzinie wszystkie kobiety mają bardzo płaskie pośladki - czy to ważą 50, czy 70, czy mają fizyczną pracę, czy nie. Moja kuzynka ćwiczy od jakiegoś roku i pupa tylko trochę jej się podniosła, nic wielkiego. Do pewnego stopnia da się wyćwiczyć ale żeby mieć ideał - niektórzy nie będą mieć i tyle. Nie ma co się przejmować :).

Gość gość
no dobra, może i reszta nie powala (zbyt umięśniona jak dla mnie) :P ale w wieku 45 lat to i tak wielki szacun dla tej pani! I nikt mi nie wmówi, że ma brzydką d**ę!!

Gość gość
mnie się wydaje, że ona ma implanty w tyłku. Poza tym jak dla mnie takie kobiety są ciężko chore psychicznie, robić sobie zdjęcia s\raki i dawać na neta, chwalic się czym s\ra... i to baba 45 lat, masakra

Gość gość
jakie dno? JAKIE DNO, idioto? ona ma mięśnie, świetna rzeźba. Polakom k***a nie dogodzi. Jak im sflaczałe ciało się nie podoba, to z kolei dbająca o siebie babka też nie. A IDŹCIE wy wszyscy w cholerę i dalej fapajcie do fotoszopa.

Gość gość
Ale brzuch ma zbyt wyrzeźbiony, beznadziejnie to wygląda. :o

Gość gość
no dobrze, też uważam że dawanie fot swojego tyłka do internetu jest conajmniej dziwne :D Ale tutaj w tym temacie piszę o walorach CZYSTO ESTETETYCZNYCH! Dotyczących wyłącznie tyłka!! Który jest masakrycznie z******ty! :D

Gość gość
wiesz co, odstający tylek to jest skrzywienie kręgoslupa i to nazywa sie lordoza, zobacz sobie zdjecie na wikipedii. Nie wiem co w tym fajnego. Tylek powinien troszkę odstawac, ale bez przesady. Nie rozumiem czemu teraz wszedzie promuje sie groteskowo odstające tylki = lordozę

Gość gość
hm no to niech pokazuje ten tylek swojemu mężowi, nie rozumiem po co stara baba 45 lat robi sobie zdjęcia s\raki i daje na neta? dla mnie to zwykly pustak, niech sie chwali mężowi, a nie wrzuca do sieci i pokazuje czym s\ra, skąd jej kupsko wychodzi. dla mnie to obrzydliwe, a jak widzę czyjes doopsko to czuję smrod gó\wna

Gość gość
no to pokaż swój ideał claude speed. Bo mam wrażenie, że tacy jak ty potrafią tylko narzekać i doszukiwać się wad..

Gość gość
Sama jesteś lordoza :D Wiadomo, że do fot wypina tyłek, żeby wyglądał jeszcze lepiej. Koleżanko doinformuj się trochę na temat budowy ludzkiego ciała i nie pitol, że każdy odstający tyłek to lordoza, bo się ośmieszasz. Są mniej i bardziej odstające tyłki tak jak i np węższe i szersze biodra. Jak sama zauważyłaś lordoza to skrzywienie kręgosłupa a nie odstający tyłek. Odstający tyłek to odstający tyłek - cecha fizyczna a nie wada postawy

Gość gość
no tak, wystarczy się urodzić z taką sylwetką :) ale nie każda będze miała takie długie, szczupłe nogi choćby nie wiem co robiła (chodzi o budowę kości etc), talia myślę że ok piersi - niewiele je tu widać, ale wiadmo że tutaj też nie masz wpływu (oprócz silikonów). Ja osobiście mam od tej dziewczyny grubsze i krótsze nogi (ale dalej całkiem całkiem, jestem niskiej wagi), podobną talię (nawet węższą i większe wcięcie, no i bez boczków) i brzuch, trochę większe piersi i podobne ramiona i jest ok.

Gość gość
idealny, ze swieca szukac takiej kobiety czepiacie sie ze zbyt umiesniona- przestanie cwiczyc przez pol roku to bedzie miala mniejsze miesnie a i tak sylwetke ma piekna i w ogole nie wyglada na tyle lat, jak dla mnie gora 30 naprawde jest co podziwiac i co pokazywac piszę z pkt widzenia kobiety w podobnym wieku