Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angeloa22

Problem z ojcostwem. kogo mam wybrac??????

Polecane posty

Gość Angeloa22

Poradzcie mi kochane kogo mam wybrac? Faceta z ktoruym jestem juz ponad 8 lat (ciagle bez slubu) czy tego nowego co teraz ostatnio poznalam. Zaczne od tego ze mieszkamy na malej wsi i wszyscy sie tu znaja i gadaja ze panna z dzieckiem a kawaler z wiezieniu. Ale ja Brajana urodzilam jak jeszcze w drugiej klasie tg bylam i wtedy z Mirkeiem slubu wzionsc nie moglismy bo on nie mial wieku. Po ciazy to nawe dobrze miedzy nami bylo, on pieniążki przynoisl wszystkie, trche moj rodzice pomagali, jego tez bo u tesciow mieszkalismy I tesciowa przy syneczku pomagalaa. Ale potem Mirek wpadl z dragami (tylko bez takich mi tu, on nic nie bral tylko troche sprzedawal i kolegow musial kryc to dostal wiecej lat. bylo ciezko to wrocilam z syneczkiem do rodzicow. tak starlam sie mirka odwiedzac, ale to daleko. listy pisal ze kocha mnie i synka. ja mu obiecalam ze bede czekac, a on mi ze jak wyjdzie to zrobimy wesle.No ale ostatnio poznalam Andrzeja, on pracuje w bmw i mi sie na poczatku nie podoabal ale pozniej zaczal mi kupywac jakies kwiatki, misie, czekoladki. to wszystko szla do Brajana, ale nie mowilam mu jeszcze o dziecku. no i my sie z andrzejem bardzo kochamy, ale Mirek wychodzi za rok i 2 miesiacee to mi w domu mowia zeby dzieciak mial prawdziwego ojca. - CO o tym myslicie? z Mirkeim nic mnie juz nie laczy, a Andrzej jest taki starszy ma zawod, pinoadze. To chyba lepiej ze jako matka chce dobrej przyszlosci dla synka? kogo mam wynrac? KOgo byscie wy wybraly?

Gość gość
Ty to na serio piszesz?

Gość gość
whatttt????????

Gość Angeloa22
no serio serio KOchana. ja juz jestem zdeaperowana, nie wiem kogo mam pytac o rade :((((((((( wszyscy mi mowia ze mam czekac na mirka, ale ja juz sie dosc naczekama!!!!!!! Brajan ledwo go pamieta......... nie wiem co mam robic :(

Gość gość
juz skrzywdzilas to dziecko bendac jego matka omg

Gość gość
Idź dziecko już spać. I niech Ci się bmw przyśni...

Gość gość
szczęśliwa matka, to szczęśliwe dziecko, nie bądź z facetem tylko dlatego, że jest ojcem Twojego dziecko, ojcem być przecież nie przestanie, będzie mógł się widywać z dzieckiem wybierz poważnego faceta

Gość Angeloa22
Ale wiesz kochana, mi rodzice mowia ze nie moge Mirka zostawic po tych wszystkich latach bo ja sobie go wybralam mamy Brajana i w gole s ei boje zeby on sobie czego s nie zrobil, bo jak wyjdzie to nie bedzie mial nikogo...... A z andrzjem jest mi dobrze i mi to nie przeszkadza ze jest starszy, bo prynajmniej est madrzejszy. ale w sumie sama nie wiem :(

Gość gość
Bierz tego co ma więcej pieniędzy bo na pewno jest porządniejszy

Gość gość
Poczekaj, dlaczego w tytule jest ''problem z ojcostwem'' nie możesz ustalić kto jest ojcem?

Gość gość
hahahahaha..marne prowo, albo solara-tipsiara-blachara...wybierz tego, który bardziej opalony :))

Gość gość
Bozeee dziewczyno ile ty masz lat.......

Gość gość
Ludzie co wy jej proponujecie! ? Zamiast powiedzieć żeby się ogarnęła skończyła jakaś szkole, posła do roboty zamiast czekać na narkomania to kazecie jej być utrzymanka? ???????

Gość gość
Wiecie co jest najgorsze (nawet nie imię tego dzieciaka), że ta historia może być prawdziwa. Istnieją przecież dIewczyny co tak myślą.