Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Noclegi w Zakopanem

Polecane posty

Gość gość

Witam. Chcielibyśmy się ze znajomymi wybrać w najbliższym czasie do Zakopanego. Moglibyście mi polecić wygodne noclegi?

Gość gonerek3
Nie wiem jakie macie fundusze ale jeśli chcecie zaoszczędzić lepszą opcją będzie na pewno wynajęcie osobnego mieszkania - my tak własnie zrobiliśmy kiedy z paczką wybraliśmy się w góry na weekend majowy. Znacznie lepsze moim zdaniem rozwiązanie niż hotel. Koszta rozkładają się na kilka osób. Poza tym możesz również zaoszczędzić trochę na jedzeniu bo masz własną kuchnię i tym samym nie jesteś oczywiście uzależniony od jedzenia na mieście. My mieszkanie zarezerwowaliśmy sobie jeszcze przed wyjazdem na stronie: http://www.dwienoce.pl/ - mają tam sporo ciekawych opcji w bardo dobrych cenach. Kiedyś szukaliśmy noclegu już na miejscu ale nie polecam opcji ponieważ można trafić na odludzie a tak masz pewność gdzie będziesz mieszkał.

Gość gość
Dziękuję za info !

Gość Maja6
Ja też polecam Wam wynająć sobie apartament. To najlepsze rozwiązanie gdy wyjeżdża się większą grupą. Sama kilka razy rezerwowałam takie mieszkania na www.luxapart24.pl, nie tylko w Zakopanem, i zawsze wszystko było w porządku. Na stronie można sobie obejrzeć zdjęcia mieszkania i sprawdzić jakie ma opinie, więc nie jedzie się nigdy w ciemno.

Ja również radzę wynajęcie mieszkania ale polecam hotel "Marzanna",pojechałam z chłopakiem do spontanicznie do Zakopanego i trafiliśmy tam,w tym roku również planujemy odwiedzić to miejsce. Powiem może tak:nocleg 50 zł gdzie właściciel sympatyczny i nawet nie chciał od nas dowodów czy czegoś takiego,po prostu dał klucze a w ostatnim dniu dał kartę żebyśmy wypełnili ile byliśmy itd. i daliśmy pieniadze.To pokazało duże zaufanie do klijenta bo tak naprawdę moglibyśmy wyjechać nie płacąc bo żeby zapłacić zgłosiliśmy się sami. Takze nie było czegos takiego jak "wymeldowanie do 12" itd.sami decydowaliśmy kiedy wyjeżdżamy a płaciliśmy za noc Na dole restauracja(taka typowo rockowo-jazzowa,bardzo klimatyczna,wszędzie zdjecia właściciela na motorze itd. z tym że ten klimat trzeba lubić i moze Ci nie podpasować) ale jedzenie takie domowo-góralskie W pokoju telewizor,2 łóżka,stół,krzesła,szafa,łazienka i (BARDZO duży plus) na korytarzu lodówka,gry planszowe,płyty(w pokoju było dvd),książki Wynajmijcie sobie górny pokój żebyście mogli byc głośniej(z tym że tam jest gorąco ale za to jest widok na góry my własnie tam nocowaliśmy) Powiedz z ilu osób składa się Wasza ekipa?Bo to dość ważne