Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak traktują ludzi w angielskich agencjach pracy

Polecane posty

Gość gość

Witajcie kochani opowiem wam moja przygodę. więc weszłąm se do takiej agencji i tam taka naburmuszona pani z biustem wywalonym na wieszku krzyczy Czego !. a ja mówie przyszłam szukać pracy ta mi na to Proszę zostawić CV i list motywacyjny i wypełnić ankietę no i wypełniłam. I potem usłyszałam że tu cytat Mam to tu zostawić i Odzwonimy wyszłam bez podziękowania ani nic potem jeszcze krzyknęła następny. w tym kraju wogóle nie szanują ludzi.

Gość gość
naucz sie jezyka i poszukaj pracy na wlasna reke,agencje zawsze tak ludzi traktuja bo wiedza ze szukajacy pracy to matoly bez znajomosci jezyka,czesto oszukuja na godzinach i praca raz jest raz nie.

Gość gość
Agencja nieoplacala mi insuransu przez cały rok i nie zapłaciła mi za niewykorzystany urlop który mi przepadł 1 kwietnia. W d***e mam prace przez agencje. Dostałam stawkę godzinową 6.95 a po odliczeniu tego co mi zabierają wyszło 5.70 i to jest poniżej minimum wage. Pierdziele.

Gość gość
no to wracaj do polski - po co tam siedzisz, skoro tak cię poniżają??? masochista???

Gość gość
Praca przez agencje? To dla matolow, co sami nie potrafia sobie pracy poszukac

Gość gość
Minimalna to ledwo 6.31/h ale brutto, netto to wychodzi ok.5.70/h

Gość gość
gość Praca przez agencje? To dla matolow, co sami nie potrafia sobie pracy poszukac xxx wiele firm nie zatrudnia już na indywidualne kontrakty! nie opłaca im się - wolą pracowników agencyjnych