Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabójczyni przyszła

kochana teściowo

Polecane posty

Gość zabójczyni przyszła

zabije cie!!! wszedzie wtyka nochal wtraca sie we wszystko. sama robie zaproszenia na slub przyleciała, że kupi mi kartki , że wezmie na fakture zebym kasy nie wydawala czekałam łaskawie kiedy pojdzie do ksiegarni i polazła podziekowałam ładnie jestem wdzięczna ok. kupiła mi firanki mówiłam, że nie chce wetkała mi na siłe ok podziekowałam jestes wporzadku sobie myśle .. a ta małpa na grila ze znajomymi jak miałam to zawołałam na szaszłyka zeby se zjadła a nóż widelec może się udławi. (mieszkamy w jednym domu mamy osobne wejscia kuchnie łazienki - zrobiłam sobie z facetem wszystko osobno nawet podwórko) przyszla na grila zjadła i nie poszla siedziala z nami do 2 w nocy i co usłyszałam, że gdyby nie ona to ja i mój przyszły bysmy sobie nie poradzili , że pomaga nam póki może, że jej drugi syn to wyprowadzil sie jest samodzielny a my nie. - obydwoje pracujemy, wszystko mi wypomniała ( nastepnym razem tym co mi daje to p*****lne w łeb!!!!! ah i nie omieszkała wspomniec naszym znajomym że synowa i tesciowa powinny mieszkac jak najdalej od siebie... czy jest jakas inna metoda zeby z nia wytrzymac czy tylko zabójstwo??

Gość gość
Nasraj jej na wycieraczke

Gość gość
:D I koniecznie zwal wine za kupe na drugiego syna ;)

Gość gość
Musi byc kobiecina strasznie zaslepiona, ze nie widzi jakiej żmiji pomaga.