Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzieiwca na zone pilnie poszukiwana

Polecane posty

Gość gość

niewinne spojrzenie niewinny wyraz twarzy

Gość gość
debil!!!!

Gość gość
ja nawet będąc dziewicą nie wyglądałam niewinnie ni spojrzenia takowego nie miałam

Gość gość
Dziewica na żonę? Tylko zakompleksiony prawiczek może mieć taki pomysł, ale facet który jest kiepski w łóżku.

Gość gość
Chcesz forsować opinię iż każdy się qrwi. Leję na ciebie i nie słucham twoich bredni.

Gość gość
qrestwo o czerpanie korzyści materialnych z seksu, a nie robienie tego dla przyjemności.

Gość MaLwInKa o_0
Jestem dziewica i jestem chetna!

Gość gość
Skąd taką definicje masz. Czy nie przypadkiem z Bravo Girl?

Gość gość
Aleś ty głupi skoro myślisz że jak ktoś uprawia seks dla frajdy, to jest to qrestwo. Typowy zakompleksiony prawiczek który szuka dziewicy, bo taka nie wie jak wygląda dobry seks i zgodzi się być z amatorem.

Gość gość
Może i nie k******o w sensie stricte ale dalej jest to zachowanie poniżej krytyki i ja takiej szmaty co już z kimś spała nie chcę.

Gość gość
Ty nigdy nie będziesz mieć fajnej kobiety, nawet dziewicy, bo widać że brak ci szacunku do ludzi, zwłaszcza do kobiet.

Gość gość
Bo nie okazuje się szacunku komuś kto na niego nie zasługuje.

Gość gość
Nie zagląda się komuś do łóżka, a szanuje się kogoś za to jaki ktoś jest, a nie za to kiedy i z kim sypia, bo to jest jego prywatna sprawa.

Gość gość
To z kim sypia ma bezpośrednie przełożenie na to jaką jest osobą. Nie można tych dwóch rzeczy rozgraniczyć.

Gość gość
Jaki ty jesteś tępy, nazywasz qrwami i szmatami kobiety które nie są dziewicami? A co jeśli taka dziewczyna była zakochana, była w kilkuletnim związku i po jakiś czasie została porzucona, bo facet okazał się bydlakiem? Dorośnij, bo jak tego nie zrobisz, to zostaniesz zgorzkniałym i samotnym człowiekiem... zresztą chyba już nim jesteś.

Gość gość
No i musiała z nim koniecznie w łóżku wylądować? Nie mogła się powstrzymać od tego, oprzeć tej relacji na przyjaźni? To mnie zadziwia zawsze. Facet okazał się nie do życia ale łóżko zostało odfajkowane, najczęściej w bardzo krótkim czasie.

Gość gość
No i musiała z nim koniecznie w łóżku wylądować? Nie mogła się powstrzymać od tego, oprzeć tej relacji na przyjaźni? To mnie zadziwia zawsze. Facet okazał się nie do życia ale łóżko zostało odfajkowane, najczęściej w bardzo krótkim czasie. . bingo.

Gość gość
Jasne, bo miała brać z nim ślub i dopiero po przekonać się o tym jakie to bydle, bo na przykład zamarzyły mu się zabawy w trójkącie, albo okazał się marnym kochankiem który nie potrafi dać swojej kobiecie orgazmu. Naprawdę gratuluję inteligencji i podejścia do życia, na szczęście większość ludzi dobiera sobie partnerów świadomie, pod każdym względem, również seksualnym.

Gość gość
Podtrzymuje to co mówię iż to szmata taka która dziewicą nie jest. Chłopaków można mieć ale żeby od razu do łóżka z nimi chadzać??! Nic tu nie ma przekonywującego w twojej argumentacji oprócz chęci usprawiedliwienia puszczania się z wieloma.

Gość gość
Jeśli wy myślicie że człowieka można poznać po kilku latach znajomości, to szczerze wam współczuję... niekiedy po 20 latach małżeństwa okazuje się że druga strona jest dla nas nieodpowiednia. A seks jest dobrym sposobem na przekonanie się jaka druga osoba jest naprawdę, bo jeśli ma cię w d... to szybko się zorientujesz, same słowa są g***o warte.

Gość gość
Jak to jest być prawiczkiem i nigdy nie mieć umoczonego w słodkiej, mokrej szparce? Bo 15 lat już dawno skończyłem i nie pamiętam. I napiszcie czy naprawdę wolicie seks z własną dłonią od kobiety?

Gość gość
Prosimy o nie karmienie trolla, tylko ignorowanie takich tematów.

Gość gość
Seks nie jest ważny w związku. Bo jak jest seks to facet jest tylko dla niego, a jak go nie ma to znaczy że coś innego jeszcze się liczy.

Gość gość
hehehe nie no, tak może napisać tylko prawik lub impotent, ewentualnie posiadacz malutkiego peniska. No ale jak się nie zaznało tej przyjemności, to mozna sobie tak gadać i nadal żyć w bajce.

Gość gość
A seks jest dobrym sposobem na przekonanie się jaka druga osoba jest naprawdę, bo jeśli ma cię w d... to szybko się zorientujesz, same słowa są g***o warte. . wlasnie! więc jak odmawiasz bo nie jestescie nawet narzeczenstwem i mozliwe że traktuje cie jak kazda laske na siwecie nie jestes wyjatkowa to też sie kapniesz, że jest egoista jesli tylko dlatego ze mu kilka miesicey odmawiasz on zerwie tzwn ze cie nie kocha. a ty se tlumaczusz że wolisz się przespać, dać ciala, zeby sprawidzc czy to egoista? ale LOL. każde tłumaczenie jest dobre LOL

Gość gość
Nie potrafisz nic zaserwować sensownego oprócz gadania o penisach, impotencji. Twój świat sie wokół tego kręci. Czy wobec tego ty nie jesteś zboczoną osobą?

Gość gość
No tak, to lepiej przekonać się czy ktoś ma cię w d... po ślubie niż przed, naprawdę gratuluje i zarazem współczuję. Zapisz się do PIS, tam są sami tacy zniewieściali o zrytej psychice, zwłaszcza prezes :)

Gość gość
Owszem jestem zboczony, bo lubię kobiety, lubię lizać im cipki, spijać ich soczki, rżnąć, pieprzyć i p*******ć, lubię jak mi obciągają, lubię spuszczać się na ich nagie ciała i cieszy mnie kiedy widzę w ich oczach jaką z tego maja frajdę. po prostu żyję i cieszę się życiem i nie zakładam bzdurnych tematów aby podnieść swoją samoocenę i wyładować swoją frustrację.

Gość gość
jakby sie tak jak sugerujesz przekonywac z kazdym ktorego sie poznaje i randkuje to naprawde jest sie puszczalska, dziwne ze madre laski maja inne metody, i nikt nie mowi o seksie po slubie! LOL naucz się czytac

Gość gość
i jeszcze jedno... widzieć coś takiego i nie mieć ochoty na zatopienie w niej swojego języka, jest niepojętne i nienormalne. fotowrzut.pl/RJUGBPW0A3