Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzieiwca na zone pilnie poszukiwana

Polecane posty

Gość gość
Typowe, kobieta to szmata, facet to świnia... zawsze tak mówią ci którzy nie mają powodzenia i nigdy nie zaznali seksu :)

Gość gość
szukam dziewicy bo nie mam ochoty kogokolwiek sprawdzac czy zyc na próbe z 2 osoba poprostu chce zyc i budowac zwiazek nic wiecej

Gość gośćAutorTegoTegoTematu
nie uwazam ze nie dziewica to szmata :) niech zyje wlasnym zyciem :) kazdy lubi to co lubi ja szukam tej jedynej nie umiem z kims zyc na probe boli to was ?

Gość gość
Tylko że związek buduje się również poprzez seks, do pogadania to można znaleźć sobie przyjaciela. Seks jest również częścią związku i to cholernie ważną, bo tam gdzie go brakuje zawsze są zdrady. No chyba że ty z tych co nie mają potrzeb i seks mógłby dla nich nie istnieć, ale wtedy należysz do bardzo wąskiego marginesu i podobnej partnerki musisz szukać, tylko jest jedno ale... facet który nie ma potrzeb, nigdy nie będzie ich miał, a kobieta może ich nabrać w najmniej spodziewanym momencie.

Gość goscAutorTegoTematu
ktos tu napisal bardzo dobrze ze kobiety pchaja sie do lozka facetom nawet nie sa zareczona byle tylko odfajkowacc temat seksu a potem mowi ze byla w zwiazku przez wiele lat ale to wielkie lgarstwo wiekszych klamstw nie sylyszalem jaki zwiazek co to za bzdury skoro traktowal cie jak zwykla laske tak jak inne to ty myslalas ze to zwiazek i masz ladna wymówke a mnie to nie przekonywuje do kobiet wrecz mnie to odpycha

Gość goscAutorTegoTematu
zwiazku nie buduje sie przez sex nie wiem skad masz takie chore podejscie

Gość gość
a wy należycie do ludzi czy do zwierząt że nie macie takich popędów do seksu na wodzy? Seks? Owszem ale jak już jest relacja stabilna, ludzie sie poznali dogłębnie itd.

Gość AutorTegoTegoTematu
zawsze tutaj musi wypowiedziec sie jakis margines spoleczny :) Boze co za banda debili

Gość gość
Ja mam siostre dziewice ma 23 lata Mama nauzyla nas jak sie szanowac :)