Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lubicie blogi modowe?

Polecane posty

Gość gość

czytacie blogi modowe? lubicie je? inspirują Was? ja np. czytam, przeglądam, ale nie lubię blogerek samych w sobie.

nie przepadam za blogami modowymi, w sumie do samych blogerek nic nie mam. inspiracji wolę szukać gdzie indziej, u samych podstaw, czyli wśród ludzi ze świata mody, a nie u blogerek, które interpretują modę na swój indywidualny sposób. polecam stronkę www.dykf.pl. znajdziesz tam naprawę świetne zdjęcia, a przecież nic o modzie nie może obyć się bez wysokiej jakości fotografii. Właściwie przeglądając stronkę jestem na bieżąco, na czasie z trendami, wydarzeniami modowymi jak wielkie pokazy (ale też te mniej nagłośnione). Dla naprawdę zainteresowanych tematem jest też zakładka o modelkach i projektantach, dzięki czemu można jeszcze głębiej wejść w temat mody. Interesujące są również wywiady z ludźmi ze świata mody.

Gość mozetomozeto
ja rożnie. jak blog jest dobrze prowadzony i ciekawy to ok, a jak nuda z tandetą to wiadomo. w ogole lubie rozne blogi czesto wyszukuje o roznych tematach i czytam. np raz trafiłam na bloga o stokrotkach :D :D w sumie oryginalnie ktoś ma fioła :D a ostatnio trafiłam na taki serwis www.zblogowani.pl i patrzę ze to zbiór różnych blogów, można samemu się dodawać albo też wchodzić i czytać inne blogi. wiec dla mnie czad, bo jestem maniaczką wyszukiwania rożnych blogow :)

Gość gość
okropnosc a dwa ubrania tam prezentowane to gorsze szmaty jak w lumpach

Gość gość
żenujący spam YR :O jak wiadomo, kiepskiej jakości kosmetyki w cenie tych lepszych, świadomi konsumenci już nie chcą tak kupować i trzeba się nachalnie reklamować, co? porażka. x x x nie rozumiem w ogóle idei blogów modowych.

Gość tais92
ja jestem fanką Nevady Blues

Gość gość
Ja często wchodzę na blogi modowe bo wiele z nich ma na prawdę fajne zdjęcia, ubrania i można zaczerpnąć inspiracji. Ja sama ostatnio założyłam blog gdzie robie sesje ze stylizacjami z second handów lub ze swojej szafy i daję możliwość kupienia stylizacji, jeśli komuś się któraś spodoba. Pomyślałam, że to może być fajne rozwiązanie dla zapracowanych kobiet, które nie mają czasu latać po sklepach i nie lubią wydawać kroci na markowe ubrania.

Gość gość
na www.buythesecond.blogspot.com są ciekawe stylizacje z second handów

Gość kindern
ja nigdy nie wchodzilam na zadnego bloga modowego, bo w ogole sie tym ne interesuje. Wiem z Pudelka, ze sa jakies szafiarki, co pozuja na sciankach i do tego ogranicza sie moja wiedza blogowo-modowa :D

Gość marlenaaaaaa
ktoś wyżej wymienił serwis www.zblogowani.pl . chciałam się dopytać czy jesteście zadowoleni z tego serwisu i widzicie większy ******* blogu? ja jestem tam od wczoraj i na razie mi się podoba, ale ciekawa jestem co sądza osoby, który są tam nieco dłużej?

Gość gość
ja jestem dłużej na zblogowanych i na początku było mało wejść do mnie na bloga ale od 2 tygodni to stale rośnie. pobierają pierwsze zdjęcie z wpisu a wiec staram się dać to najładniejsze bo wtedy więcej osób zauważy i kliknie. poza tym mam ostatnio problem z bloggerem i czytaniem wpisów z ulubionych blogów - wiem ze inni też to mają. a i coraz mniej mi ostatnio osób przychodziło z facebooka na bloga. dlatego zblogowani to fajna opcja polecam

Gość gość
nie czytuję blogów modowych, może kilka razy w życiu zdarzyło mi się zajrzeć na kilka i to by było na tyle, mimo, że modą się interesuję. blogerki to jakby stylistki, a mnie chodzi o podstawy, źródło, tworzenie ubrań. to mnie ciekawi i pasjonuje. zestawiać ciuchy każdy może dowolnie, jeden ma lepsze wyczucie, inny gorsze, ale nie to ładne, co ładne, ale co się komu podoba. trendy trendami, a styl najlepiej mieć własny, nawet jeśli niemodny, to zgodny z nami.

Gość klaudiakawaller
Witam, Kocham modę ,kocham ciuchy , w końcu jestem kobietą ale za blogami nie przepadam , ostatnio szukałam stylizacji na wesele i natknęłam się na blog www.after-after.pl , mają też swój fanpage na facebooku , na którym codziennie są dodawane wpisy . Od tamtej pory praktycznie codziennie zaglądam na tego bloga ! Dziewczyny sprawdzcie go , naprawdę warto , codziennie się czegoś uczę o modzie i nie tylko . Oprócz fajnych , miłych ,entyzjastycznych i zwięzlych wpisów posiadają przepiękne zdjęcia , co pobudza nam wyobraźznię ma to oczywiście wady bo odrazu chce mi się iść do sklepu i wydać wszystkie pieniądze , ale od czego ma się faceta ;p Bardzo szczerze i gorąco polecam oraz zachęcam do oglądania tego bloga , jest świetny dla każdej kategorii wiekowej Nawet zauważyłam , że kolega wyżej też pochwala akurat bloga AFTER-AFTER ,czyli też nadaje się i dla mężczyzn Polecam i Pozdrawiam :))