Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZosiacoSamosia

Cała prawda o tzw środowiskach intelektualnych

Polecane posty

Gość ZosiacoSamosia

Witam. Miałam ostatnio okazję zetknąć się bliżej z pewną grupką tzw. intelektualistów. Wszystko zaczęło się od tego, że poznałam pewnego faceta, który jest wydawcą i krytykiem literackim. Zaczęliśmy ze sobą korespondować za pośrednictwem fejsbuka, pokazałam mu nawet swoje teksty, które bardzo mu się spodobały, i zaproponował mi nawet współpracę. Poczułam się tym faktem zaszczycona, wszak jestem bardzo młodą osobą i nigdy nie myślałam o tym, że komuś może się spodobać to, co tworzę. Ale mniejsza o to. Pan P. zaprosił mnie też na wieczorek poetycko-taneczny. Zaproszenie oczywiście przyjęłam. Niestety muszę powiedzieć, że z perspektywy czasu odmówiłabym. Dlaczego? Już piszę. Otóż poznałam tam ciemną stronę życia intelektualnego. Trawka, alkohol, seks grupowy, oral, anal, striptiz, każdy z każdym - byłam w szoku. Myślałam, że to tacy porządni, dobrze wychowani ludzie z zasadami! Niestety nawet mój kolega nie okazał się od nich lepszy. Próbował się do mnie dobierać i chciał seksu oralnego. Co za świnia! Dobrze, że uciekłam, bo jeszcze by mogło stać się coś złego. Jestem zażenowana. Nie muszę też chyba mówić, że po tym wszystkim pan P. już się do mnie nie odezwał i całe szczęście skoro cały czas chodziło mu tylko o jedno.

Gość gość
Ja jestem tzw. "artystką" i na wernisażach albo przyjęciach dzieją się "ciekawe rzeczy" szkoda gadac

Gość A MOSSAD
cala prawda o tzw srodowiskach politycznych to ze zjesz kielbase wyborcza nie oznacza ze musisz glosowac na danego kandydata oni to maja wliczone w koszty :classic_cool:

Gość gość
1/10 prawiczku ty pedale nie zmyslaj

Gość ZosiacoSamosia
Ale dno! Na co dzień ci ludzie przecież są uważani za autorytety i ekspertów, ładnie się wypowiadają i bronią wartości. Któż by pomyślał, że mogą tak wyuzdani i zepsuci moralnie?

Gość gość
ZosiacoSamosia - przestan udawac kobiete pajacu :D kazdy wie, zes prawik prowokator :D

Gość ZosiacoSamosia
To nie jest żadna prowokacja, a czysta prawda! Jak mogłabym sobie robić jaja z tak poważnej sprawy?

Gość gość
przecież krytycy literaccy to debile prawdziwi intelektualiści to inżynierowie, matematycy, a nie jacyś humaniści

Gość A MOSSAD
ja mam powazne pytanie po ile w tym k***idolku chodzi podpis

Gość gość
Popieram z inżynierami i matematykami :) a tamtym te nie bronię, jedno nie ma nic do drugiego, niech się cieszą wolnością.

Gość Ewa7867
Nie obrażajcie humanistów. Każdy ma zdolności w innym kierunku, nie każdy musi być inżynierem.

Gość _ulotka
@A MOSSAD "cala prawda o tzw srodowiskach politycznych to ze zjesz kielbase wyborcza nie oznacza ze musisz glosowac na danego kandydata" 10/10 @Ewa7867 "nie każdy musi być inżynierem" i nie każdy musi być intelektualistą

Gość ZosiacoSamosia
I tam nawet jakiś pies był. Wyobrażacie sobie ? Z psem !!!

Gość _ulotka
Pies - intelektualista?

Gość Hahaha81

Witam i droge pytam...