Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Waga stoi....a powinna spadac...co jest ze mna nie tak...?

Polecane posty

Gość gość

Moje odchudzanie trwa 5 miesięcy(w ciąży przytyłam 25 kg)startowała z waga 85 też tragedia ale jakoś nie udało mi się schudnąć przed ciążą,więc po niej wzięłam się za siebie jak widziała te wszystkie zgrabne mamuśki to szlak mnie trafiał i udało mi się zgubić 12kg i sporo cm w sumie wchodzę już w ciuchy z przed ciąży ale jednak chciał bym wrócić do mojej wagi którą utrzymywała będąc panna czyli 68 do 70 kg dobrze się w tej wadze czułam miałam trochę tam i siam ale mojemu mężowi podobają się takie kobiece kształty :) Od miesiąca waga ani drgnie a przy takiej nadwadze powinno lecieć,jem zdrowo gotowane na parze potrawy,ciemne pieczywo,zero słodyczy,dużo warzyw i owoców ale tych dozwolonych na diecie ,dużo pije wody niegazowanie,dodatkowo pije herbatę zielona i czerwoną jem co 3/4 godziny i ćwiczę na orbitreku po 30 minut i z Mel B trening całego ciała.I jestem już załamana dlaczego nie udaje mi się dalej chudnąć :(

Gość gość
zbadaj tarczyce

Gość gość
podaj przykładowy jadłospis z jedngo dnia.

Gość gość
Na śniadanie jem 2 kromki chleba ciemnego lekko posmarowane benecolem różnie albo z pomidorem lub z wedliną gotowana bądź poledwicą sopocka,czasami z białym serkiem (łaciate lub piątnica)z sałata i ogórkiem i rzodkiewka itp czasami jajecznica z 2 jajek lub jogurt naturalny typu grecki z płatkami owsianym bądź taki omlet z płatków owsianych z 1 jajka 2 białek na oliwie z oliwek (poleciła mi to koleżanka której dietetyczka kazała robić) na 2 albo jakiś owoc jabłko ,pomarańcza kiwi ,arbuz itp zalecane przy diecie albo jogurt naturalny lub kefir.Na obiad albo kasza z gotowana na parze piersią z kurczaka bądź ryba albo 2 małe ziemniaczki bez żadnych sosów do tego albo warzywa na parze(brokuł,marchewka,kalafior taki zestaw, czasami osobno) czasami coś na zasadzie mizeri kefir z sałatą albo z ogórkiem.Na podwieczorek też podobnie jak 2 śniadanie na kolacje tez albo 2 jajka gotowane i jednak kromka chleba albo kanapka jak rano,czasami jajecznica z łososiem lub z pomidorami,czasami mozzarela z pomidorami kolacje jem najpóźniej do 19 a śniadanie o 8 dzień mam raczej ustabilizowany bo jestem mama małego bąbla więc nie pracuje siedze w domu wiec mogę pozwolić sobie na regularne jedzenie.Tak w skrócie wygląda mój jadłospis czasami zdaża mi się zjeść coś innego ale raczej to jest mój aktualny rozkład.

Gość gość
może waga zardzewiala,może bateria się wyczerpała,może tryby w wadze się wyrobiły od nadmiernego użytku i w tym samym miejscu ciągle waży?

Gość gość
też polecam zbadać tarczyce, bo przy problemach z nią to mimo odchudzania waga stoi w miejscu

Gość gość
Hm....co do wagi to mam elektryczną i jest w sumie nowa bo ma zaledwie 4 miesiące a baterię są nowe bo tez już tak myślałam,a z ta tarczyca to mnie wystraszyliście są jakieś jeszcze inne objawy świadczące że może to ona szwamkuję?

Gość gość
Kefir jest najlepszy jeśli chcemy oczyścić nasze jelita, ale inne produkty mleczne też są dobre. Na chudzianka.pl/kefir-maslanka-i-warzywa-na-odchudzanie-zdrowie-w-szklance-i-na-talerzu znalazłam ciekawy artykuł właśnie o kefirach i maślankach, z jogurtami należny uważać bo zawierają dużo cukru. Słyszałam, że w naszych jelitach potrafi zalegać nawet 5 kg "kupki"