Gość gość Napisano Maj 14, 2014 Wiec tak, jestem z dziewczyna od grudnia. Mam 18 lat ona 20. Obydwoje bralismy ten zwiazek na powaznie, bardzo sie zakochalem, wszystko bylo okej, do czasu. Ona wyjechala na sylwestra do Polski na 2 tygodnie bo nie miaszkamy w Polsce. Ufalem jej myslac ze wszystko bedzie dobrze I ze bedzie tam grzeczna. Wrocila na poczatku stycznia i do dzis jestesmy razem. Ale ostatnio sie dowiedzialem ze jak byla w Polsce to miala chlopaka I poszla z nim na sylwestra + spotykala sie ze swoim bylym z ktorym kiedys uprawiala sex, nie mowiac mi o tym I do tego czasu to ukrywajac, a ja nie mialem przed nia zadnych tajemnic. Bardzo mnie to boli, bo ja w 101% bylem z nia fair a ona mnie przez ten caly czas oklamywala. Co mam zrobic.. stracilem do niej zaufanie, juz nie wiem czy na prawde ja kochami czy chce z nia byc.. nie moge z nia wgl pogadac bo ona nie chce.. czuje sie wykorzystany I zrobiony w hu** : (( co byscie zrobili na moim miejscu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach