Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyciągnijcie mnie z tego stanu

Polecane posty

Gość gość

Od kilku dni jestem w kiepskim stanie i nic mi się nie chce. Siedzę tylko na kafe i pudelku, nie dbam o swój wygląd ani o obowiązki, jakie sobie wyznaczyłam. Do tego tylko jem i się nie ruszam. Czy to już depresja?

Gość gość
My możemy Cię co najwyżej wciągnąć, na kolejne dni, a nawet lata.

Gość gość
Nie, to nie jest depresja, tylko jeden z objawów braku faceta, znajdź sobie miłego gościa, bzykaj się z nim ile wlezie i zobaczysz że świat stanie się piękniejszy;)

Gość gość
Ale tutaj nie o miłość chodzi. Raczej o problemy typu finansowego. Jestem załamana tym, że po raz kolejny wpakowałam się w tarapaty (tzn. jeszcze nie, ale jest ryzyko, że tak będzie), bo omyłkowo nie rozliczyłam jednego PIT-u z 2012 roku. Byłam wtedy młoda i głupia, myślałam, że jak przepracowałam tylko 3 dni nie muszę tego robić, gdyż to suma wolna od podatku. Teraz okazało się, że jednak tak nie jest i stąd moje załamanie. US niby mnie jeszcze nie znalazł, ale i tak jestem zła na siebie. Nigdy już nie miałam mieć więcej problemów finansowych.

Gość gość
tez mam takie stany, cos sie zle dzieje,to siedze w domu,nie dbam o siebie, jem i placze albo jem i spie. ale to minie. glowa do gory.

Gość gość
Mam nadzieję. Jeszcze do niedawna było super, byłam taka radosna, zmotywowana, schudłam. Wydawało mi się, że życie jest piękne i mogę jeszcze dużo rzeczy zmienić. Ale potem uświadomiłam sobie to, co zrobiłam i od tego czasu, czyli od kilku dni przestałam walczyć. Jedyne co zrobiłam to umówiłam się na kilka rozmów kwalifikacyjnych, a tak to wszystko leży. Jestem na siebie w****iona, przez błędy swojej młodości i nieświadomość moje marzenia się oddalają.

Od bzykania świat nie staje się piękniejszy (przynajmniej nie dla każdego :D) Gdyby tak było to mężatki i żonaci nie popełnialiby samobójstw.

Gość gość
Też tak uważam. :)

Gość gość
No właśnie.