Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość gość
to wolisz się bać dalej? gnaj szybko , kup test, zrób go i będziesz miała strach z głowy, szanse na ciąże są -mimo okresu, ale jednak niewielkie, bo u małego odsetka kobiet, krwawienie po zapłodnieniu występuje. Idż kup ten test, nie męcz się, tylko wyciągnij wnioski i zacznij się porządnie zabezpieczać,

Gość niekompletna
dnie płodne są 2 tygodnie przed miesiączką i trwają jakieś 7-9 dni w tym owulacja, czyli faktycznie kochaliście się w dni płodne, tylko że i miesiączke dostałaś, hmmm, czsem jest sie w ciąży i krwawienie na początku może występować to normalne...

Gość niekompletna
ja nie wiem, nie miałam takiego problemu, a jak zaszłam w ciąże to nie miałam krwawienia, no i zrobiłam test:)

Gość niekompletna
im dłuższy cykl, tym wcześniej dni płodne, czyli np nie tydzień przed @ tylko 11 dni przy cyklu 32 dniowym

Gość gość
zrób ten test i ne truj na forum już laska!!!!!!!!!!!!!!! no i nie stresuj się tak już- leć kup go sobie i tyle, powodzenia :-)

Gość niekompletna
brak okresu:) i dużo jadłam, miałam wstręt do papierosów bo paliłam wtedy i oczywiście mdłości ból brzucha ale to tak już w 2-3 miesiącu ciąży:)

Gość niekompletna
to chyba bóle jajników? w ciąży jajniki wiele kobiet bolą tym bardziej na początku po zapłodnieniu

Gość niekompletna
leć kup test, kup od razu 2 dla pewności. Zrób najlepiej rano. Wtedy wynik będzie pewniejszy

Gość niekompletna
w pachwinie, nie wiem, nie wiem może inne kobiety tak miały bo ja nie.

Dziękuję za pomoc :) chyba przestanę o tym myśleć a jeszcze ostatnia sprawa czy jeśli ma się bóle eczesnociazowe a nie wie si edb o ciąży to czy leki typu apap pomagają?!

Zrobiłam dziś rano test-jedna kreska, ale nadal boli już nie tak mocno ale jednak.. 3 tygodnie po stosunku powinno wykrywać ciążę prawda?!

Gość _Apap_
Można stosować Apap w ciąży natomiast zalecamy konsultację z lekarzem prowadzącym