Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bol gardla i goraczka w ciąży ratunku

Polecane posty

Gość gość

Zaczynam 13 tydzień i dziś dopadł mnie silny bol gardla. Na te chwilę mam 37.7 temp. Jestem zalamana, boję się o życie i zdrowie dziecka:-( Poprzednia ciążę straciłam :-(

Gość gość
apap, czosnek i cebula jak nie pomoże to do lekarza , są leki bezpieczne w ciąży spokojnie:-)

Gość gość
Byłam u lekarza. Mam zapalenie gardla, wieczorem temp 38.1. Dostałam antybiotyk, duomox. Tak bardzo boję się o dziecko :-(

Spokojnie ja miałam angine i też brałam duomox synek zdrowy. Polecam syrop prenalen dla kobiet w ciąży pomaga na przeziębienia i tak dalej. Do tego dużo wypoczynku gardło możesz plukac wodą z solą jeżeli to zniesiesz smakowo. Zdrówka Wam życzę :)

Gość gość
też brałam duomox, w I trymestrze, lez w łózku pij herbatę z sokiem lub cytryną, Apap bierz jak bedziesz miała temp powyzej 38. I nie panikuj stres jest gorszy niz to przeziębienie.

Gość gość
Hej . Jeśli bierzesz antybiotyk wszystko będzie dobrze. Ja Straciłam ciążę z powodu wysokiej gorączki bo lekarz za późno mi zlecił antybiotyk

Gość gość
To już mój trzeci antybiotyk w ciąży, ale biorę bezpieczne. Najbardziej przeraża mnie ta choroba. Ale poszłam od razu jak zaczęły się objawy. Wysokiej gorączki to znaczy ile miałas?