Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja 2 miesięczna córka ma bardzo płytki sen

Polecane posty

Gość gość

Cześć mamy..moja córcia nie chce spać w łóżeczku, a szczególnie wieczorem..codziennie się zastanawiałam dlaczego..dzisiaj okazuje się, że musi być idealna cisza żeby się nie budziła...męża nie ma, jest u sąsiada..więc nikt nie gada, nie chodzi telewizor ja tylko cicho z laptopa korzystam..i okazuje się, że sobie śpi i nawet nie jęknie.. miałyście tak ? Co robić? Czy na prawde musi być aż tak cichutko??

Gość gość
up

Gość gość
moja córcia bardzo długo była wyczulona na chałasy ja jej puszczałam tzw biały szum Ustawiałam radio między stacjami i sobie szumiało w tle To niwelowało wszystkie odgłosy z mieszkania Długo tego słuchała w nocy aż zaczęłam jej puszczać muzyke klasyczną dla maluszków i do tej pory a ma 13 mc przy niej zasypia i gra jej całą noc Do tej pory jest wrażliwa na dzwięki ale baaaaaaaaaaaardzo lubi muzyke i jest w tym kierunku utalenowana

Gość gość
up, up

Gość gość
Mam jej puszczać muzykę całą noc ? Nooo..to jakoś do mnie nie przemawia, a te szumy to już w ogóle

Gość gość
niektóre dzieci tak mają właśnie moja córka musi mieć idealną ciszę jak śpi w domu, nawet mucha nie może latać. Za to jak śpi na spacerze to nie przeszkadzają jej samochody ani nawet dźwięk młota pneumatycznego :)

Gość gość
twoja sprawa u mojej się to sprawdza

Gość gość
Noo na spacerze to też śpi ładnie bez względu co się dzieje..w nocy ciszę da się zachować, ale w dzień ? Jakim cudem ? Psy szczekają, samochody..no wszystko..to co ? Ona i nie będzie spała ? Tylko będzie się budziła co chwilę? Bo do tej pory to w nocy śpi, ale w dzień to rzadko bywa, żeby chociaż godzinę spała bez przerwy

Gość gość
poczytaj trochę o white noise no i o muzyce dla niemowląt

Gość gość
Wyszły mi jakieś strony w języku angielskim

Gość gość
wpisz white noise dla niemowląt

Gość gość
Ja na szczęście nie mam problemu zarówno jedno i drugie dziecko śpią jak zabite, mogą kuć ściany, włączać wiertarki a one śpią. Syna czasem trudno dobudzić a mała ma 4,5 miesiąca i też ma twardy sen, jak porządnie zaśnie to hałasujący starszy brat jej nie przeszkadza.