Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sesja dla noworodka prezentem na chrzciny

Polecane posty

Gość gość

Co sądzicie?

Gość gość
bardzo fajny prezent

Gość gość
Beznadziejny pomysl. Juz lepiej kupic aparat fotograficzny

Gość gość
będzie pamiatka na całe zycie. To profezjonalna sesja

Gość gość
Fajne, oryginalne. Pozdrawiam :))))

Gość gość
jest niebezpieczeństwo,że kopnie mnie zaszczyt bycia chrzestą.Ile w takim wypadku dołozyc do koperty? Autorka

Gość gość
to zalezy ile wydasz na ta sesje, ale upewnij sie czy rodzicom dziecka taki prezent sie spodoba.

Gość gość
Mysle ze od chrzestnej 400zl bedzie ok

Gość gość
Dobry pomysl :)

Gość gość
sesja po znajomości 350 plus 400 do koperty jako chrzestna?

To zależy, ja bym sienie cieszyła bo mój mąż ma dobry aparat, od podstawówki interesował sie fotografią, ma różne kursy, nagrody w konkursach itd i dla nas to niepotrzebny prezent bo mamy i tak fajne fotki :) ale jeśli ktoś ma zwykłą cyfrówkę i robi normalne zdjęcia taki prezent będzie w porządku.

Gość gość
sesja to przepiękny prezent!!!! ja bardzo czekałam na taki, ale niestety, nikt na to nie wpadł... myślę, że nie ma mamy, która by się takim prezentem nie ucieszyła. Z własnych środków czasami trudno wygospodarować 300zł na sesję, nie każdego na to stać. A jak już masz w ręce kupon, bon czy tam umowę to co innego :) piękna pamiątka do ramki na całe życie! moja córka od chrzestnej, dobrze zarabiającej dostała tylko pluszowego misia... nic więcej.

Gość gość
Całkowicie się Wam w d u p a c h poprzewracało.... Idąc tym tropem, za 20 lat noworodkowi na chrzciny trzeba będzie tablet kupić, bo trzeba zabłysnąć pomysłem.

Gość Taki pluszowy misiek to może
być przytulanka na całe życie. Później można podarowac własnemu dziecku. A jeśli dzieciak ma choc troche wyczucia stylu to w dorosłym zyciu żadnych zdjęć rodzinnych nie będzie trzymał w ramkach, bo od tego są albumy. Reasumując- prezent drogi i kompletnie zbędny, bo i tak najlepsze zdjęcia to uchwycone momenty z życia, a nie ustawione fotki dzieciaka w wiaderku czy koszyku :O

Gość gość
Fajny pomysl.beznadziejny to mis pluszowy

Gość bzdddurrra
No nie fajny, bo takie sesje się wcale nie podobają, to męczenie dziecka, biedne maleństwo gołe z wełnianą czapką siedzi we wiadrze, itp.

Gość gość
Moja córka dostała od chrzestnej 400 zł plus wykupiona sesja, bardzo fauny prezent a dziecko nie umrze od dwóch godz sesji bez przesady

Gość gość
Oj nie wiem czy tak latwo mozna noworodka posadzic na wiaderku.mi sie taa sesja o wiele bardziej pidoba niz jakies zbedne bibeloty,misie czy torty z pampersow

Gość gość
Jak dla mnie to na sile pozowane zdjecia, przeciez o wiele lepiej za kilka lat ogladac siebie jak np mama uchwyc****erwszy krok, pierwszy dorosly posilek, dziwna mine itp niz na dziecko poprzbierane i ze stucznym usmiechem

Gość gość
moim zdaniem to ładny prezent, do tego możesz dorzucić pamiątkę chrztu i tyle, już bez kasy

Gość gość
autorko, wybór musi byc TWOJ - ŚWIADOMY WYBÓR a nie bo tak trzeba, albo ze "tak wypada", jesli nie czujesz sie na silach, lub nie chcesz byc chrzestną, to nie bierz tego ciezaru na siebie, bo nie udzwigniesz, i nie podolasz, a bedziesz chrzestną od swieta, bo Cie chrzesnica, chrzesniak nie bedzie interesowal w ciagu dnia, a prezenty bedziesz dawac z przymusu bo tak trzeba z racji bycia chrzestną... Przemysl to. Wstyd byc chrzestną wbrew sobie.

Gość gość
Nie jest wstydem odmówic.

Gość gość
Strasznie dużo kasy dajecie - ja dałam medalik za 100 i białą szatkę.

Gość Karlin
Jesli moje dziecko dostaloby taki prezent to raczej z mezem nie skorzystalibysmy z takowej sesji... Oboje myslimy, ze to tylko niepotrzebny stres dla dziecka, takie przebieranki, ukladanki.. A o wiele lepsze zdjecia sa w domu takie nieustawiane! ;)

Gość gość
Taki pluszowy misiek to może być przytulanka na całe życie. Później można podarowac własnemu dziecku. A jeśli dzieciak ma choc troche wyczucia stylu to w dorosłym zyciu żadnych zdjęć rodzinnych nie będzie trzymał w ramkach, bo od tego są albumy. xxx Ale bzdury. Misiek kurzołap ma być lepszy od takiej sesji? Kto daje używane miśki dzieciom, kto to w ogóle trzyma? Chyba ktoś bez poczucia higieny. Co do zdjęć - zdjęcia trzyma się na ścianach, szafkach, półkach, żeby na nie patrzeć i pamiętać o fotografowanych każdego dnia, a nie wyłącznie albumach. Widziałam u znajomych ściany ze zdjęciami dziec i bardzo fajnie się to ogląda, jak się dzieciaki zmieniają. Głupie to może 5 zdjęć z własnego ślubu obok siebie, ale eksponowanie zdjęć z życia rodziny na ścianie - to bardzo stylowe.