Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyna zerwała z dnia na dzień

Polecane posty

Gość gość

poznałem pewną dziewczynę, spotykaliśmy się przez 3 miesiace a pod koniec ona zaczła mi wyznawać miłość, przez cały ten czas pytając się mnie czy jest mi dobrze i co powinna zmienić. Jednocześnie cały czas się kłóciliśmy bo ona zaczynała kłótnie o jakieś mało wazne tematy bez końca ciągnąć pytania.Potrafiła po kilku dniach nagle pisać jakiś esej z powodu tego dlaczego ja chciałbym się raz do roku spotkac z jakąś znajomą którą znam od kilku lat. A dlaczego ,a po co? Kłóciliśmy się o to czy podoba mi się jej koleżanka która pokazała mi na zdjęciu, potem czy bym się spotkał ze starą znajomą i dlaczego utrzymuję znajomości z innymi dziewczynami. Była chorobliwie zazdrosna. Przez ten czas ciagle słyszałem że mnie kocha ale boi sie że z nią nie wytrzymam. Nagle z dnia na dzień wpadła w furię i zadzwoniła że musimy zrobić sobie przerwę na miesiąc, potem że chce zerwać. W takim razie o co chodzi? przez tyle czasu mówiła że mnie kocha, chciał przedstawić swojej rodzinie, pokazała znajomy, a trzy dni wcześniej wyznała że to jest miłość jakiej nigdy nie czuła. Ktoś ma pomysł o co chodzi? Ona ma stały kontakt z siostra(która uważała mnie nie wiem dlaczego za p***** z którym powinna zerwać) i koleżankami które jej doradzają ale ona też nigdy z nikim nie wytrzymała dłużej niż kilka miesięcy. Powiedziała mi że to dlatego że związki ją wykańczają i nie potrafi w nich być i że musi przerwać bo sama siebie niszczy i przez to wszystko zaniedbuje. Czy ktoś ma pojecie o co jej mogło chodzić na prawdę czy ona jest ze mną szczera?

Gość gość
stary , ciesz sie że nie zmarnujesz już na nia wiecej czasu

Gość gość
ktoś jeszcze , serio się pytam,bo jestem lekko zdziwiony tym co się stało

Gość gość
Z tego co widze to trochę "podstrzelona".... Takie mają nie tylko problem z panowaniem nad sobą ale i mają zachwianą "równowagę"... Za tydzień zadzwoni i powie że chce wrócić po to żeby zerwać z tobą w nastepnym tygodniu :p

Gość gość
czyli raczej w mojej tym winy nie ma? ja nawet złego słowa na nią nie powaidziełem bo uważam że jej trzeba pomóc i boli mnie to że ona tego nie chce

Gość gość
up!

Gość gość
ona ma cos z głową ,albo kłamała albo ma rozchwainą psychikę i z taką to facet nie przeżyjesz ani dnia ,sry

Gość gość
Nic na siłę, daj sobie spokój....

Gość Bongo Biha
chłopie sprawa jest prosta - znalazła sobie lepszego one zawsze tak robią, że biorą sobie kogoś na tymczasem i szukają kogoś docelowego dlatego jak się ma dziewzcynę to trzeba ją od razu posuwać bo jutro może ją posuwać już ktoś inny nigdy nie wiesz czy jesteś docelowy czy nie chyba że jesteś przystojny, męski i z kasą

Gość gość
akurat z nią spałem więc nie straciłem nic ale chodzi mi o to ze według mnie to ona zachowała sie kretyńsko bo nagle zerwała po tym jak pokazała mnie swoim znajomym, jej przyjacióka powiedziała kiedyś pownej osobie że ona jest kompletnie niedośwaidczona z facetami

Gość Bongo Biha
jak wspomniałem to typowe zachowanie u kobiety która znalazła sobie lepszego oczywiście lepszego z jej punktu widzenia tobie zostaje tylko jedno znależć sobie szybko inną może jej to zaimpnuje i jeśli tamten ją rzuci będzie chciała wrócić do ciebie ale musisz być twardy bo takie suki cenią tylko twardych

Gość gość
z*****em bo byłem miękki przy niej

Gość Bongo Biha
widzę że zaczynasz kumać

Gość gość
jak byłem twardy to to sie trzymało kupy, potem zaczęły się kłótnie, zaczęła na mnie wjeżdżać, robić mi wodę z mózu i teraz nie ma nic bo zacząłem jej włazić w d**ę dla świętego spokoju a ona powiedziała że jestem jak "chorągiewka i nie mam własnego zdania"

Gość gość
czy jest ktoś kto nie zgadza się z Bongo?

Gość gość
ja, ona jest po prostu p*****lnięta i tyle

Gość gość
jakaś kobieta może się wypowiedzieć?

Gość gość
nie mam pojecia dlaczego tak zrobiła, chyab faktyczne mówi prawdę i nie nadaje się do związku, jest według mnie jakaś poryta i nie potrafi panowac nad soba dlatego tak jest!!!!!

Gość gość
Powiem ci szczerze kolego, takie jesteśmy, po prostu znalazła innego; /

Gość gość
nie miała nikogo przez tyle czasu , strasznie nie chciała żebym miał kogoś innego i żeby poza nią nie było w życiu nikogo poza nią a przeglądałem jej fb i tam było pusto , żadnych rozmów z innymi facetami. Ciągle to podkreślała i teraz dziś powiedziała mi to samo, że nie ma nikogo i że sesja jest dla niej najważniejsza bo faktycznie ostatnio zawaliła wszystko przez nasze kłótnie

Gość gość
sądzę że ona po prostu nie nadaje sie do związku, skoro co jakiś czas kogoś miała i wszystko się rozpadało to ona taka po prostu jest i nie ma sensu miec z nią jakiegokolwiek kontaktu

Gość gość
nie ona jedyna na tym świecie !

Gość figeo de puntos
jeśli nie ma innego to znaczy, że ma upatrzonego innego i będzie o niego się starać albojuż się stara.