Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zegarbezwskazufki

Wyjawianie tajemnic obcej osobie

Polecane posty

Gość zegarbezwskazufki

Pytanie moje brzmi : czy zdarzyło ci się opowiedzieć o swojej tajemnicy lub o czymś bardzo osobistym przypadkowej osobie?? Lub osobie tyle co poznanej??

Gość Kinky Ska
Wiele osób tak robi wstanie nietrzeźwym. Najłatwiej wygadać sie obcemu bo Cie nie zna i nie zna twojego środowiska więc nikomu znajomemu nie opowie. Mi sie zdarzyło ale pani psycholog, minę miała żelazną ale po mikromimice oczu było widać że trochę ją to przerosło :D ale młoda była :)

Gość gość
Owszem, zależy jaka to tajemnica, bywa, że trzeba powiedzieć jak ktoś cię np. bije albo robi coś złego.

Gość Czarna79 dzis sie nie loguje
nie mam potrzeby zwierzania sie,ciezko cos ze mnie wydusic.

Gość zegarbezwskazufki
Ja powiedziałam o czymś ważnym dla mnie koledze mojego faceta i teraz mam moralniaki... :/

Gość Kinky Ska
Nigdy nie zwierzaj sie osobie która ma wspólne środowisko znajomych albo w pracy. kilka minut i wszyscy wiedzą :O

Gość gość
Nie, najlepsze jest jak ktoś gada o sobie i wymaga tego samego. :D

Gość zegarbezwskazufki
A najdziwniejsze jest to że byłam zupełnie trzeźwa, rozmowa była przez internet i trwała kilka godzin.. Dodam jeszzcze że znam tego kolege tylko z opowiadań i zdjęć. Miałam potzrebę zwierzyć mu się jak najlepszej przyjaciółce. Czy to jest normalne? Czy ktoś tak miał kiedyś czy tylko ja tak mam..?

Gość Czarna79 dzis sie nie loguje
autorko,ugryz sie w jezyk kilka razy zanim cos komus wyjawisz.nie warto.jesli jednak czujesz taka potrebe to zamow sobie klika sesji u psychoterapety,jego obowiazuja tajemnica zawodowa.

Gość Kinky Ska
Dziewczyny tak mają że dużo paplają w ten sposób rozładowują emocje. Lecz powinnaś nauczyć sie ważyć co do kogo gadasz bo kolega może pomyśleć sobie że coś do niego czujesz skoro opowiadasz mu o intymnych sprawach a to w tym wypadku może spowodować konflikt z twoim facetem bo pewnie mu kolega o tym opowie. Pewnie młoda jesteś dlatego ale to nie reguła, starsze też gadają byle komu zależy od cech jakie kto posiada od temperamentu i takie inne rzeczy :D

Gość Kinky Ska
tajemnica zawodowa :D

Gość zegarbezwskazufki
Nie wiem czy właśnie o to mi nie chodziło .. o jakiś pewnego rodzaju flirt.. Dziwnie się z tym czuje bo mam ochotę pisać z tym kolegą ale kocham swoejgo faceta... Co dziwniejsze on mi się wcale nie podoba z wyglądu ale dobrze mi się z nim pisze. Masakra jakaś.. Młoda aż tak nie jestem mam 20 lat

Gość Kinky Ska
20 lat = mleko pod nosem :P Może dobrze Ci sie z nim gada, czyli pisze :P bo mało odpisuje i dzięki temu czujesz że Cie "słucha" :)