Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenka 527

Czy jeśli teraz wysieje ogródek warzywnych to urośnie? czy jest już za późno?

Polecane posty

Gość lenka 527

Jak wyżej...

Gość gość
siej, sadź sadzonki, można do któregoś czerwca, będziesz mieć zbiory nieco później niż inni, ale warto bo swoje :)

Gość lenka 527
No właśnie ;-) mam kawałek swojej ziemi, wiem że trochę późno sie obudziłam ale mam nadzieję że jeszcze sie uda ;-)

Gość gość
Uda się uda:) ja co prawda mam już warzywa posiane ,ale mam zamiar jeszcze dosiać po 20-stym ....oby tylko było ciepło :)

Gość lenka 527
No właśnie, pytam bo u wszystkich widzę że już warzywa powschodzily. I jak sie tak napatrzylam to zaczęłam zazdrościć ;-) i też chce mieć swój ogrodeczek

Gość gość
lenka :) jak bedzie ciepło to Twoje warzywa szybki dogonią te sąsiadów. Ja tak mam,że sieję jak tylko śnieg stopnieje;) a moja sąsiadka zaczyna w maju i zawsze ma ładniejsze zbiory ode mnie :(

Gość lenka 527
Super że tu napisałam to mnie kobietki zmotywowalyscie bo już myślałam że w tym roku chyba nic z tego :-/ ale sie cieszę, od jutra sie biorę do pracy ;-)

Gość gość
Ale sprawdz czy mrowek nie ma i slimakow jak tak to je tęp. A jesli dasz warzywka odpowiednie witaminki nalepiej obornikto bedą zdrowe i piękne. Pod agrowłuknina szybciej wzejda pod warukiem ze wytepisz mrówki. Ja ogólnie rzidkiewke szpinak i sałate sieje kilka razy rzodkiewa juz druga mi wzeszla i sałata tez bo pierwsze plony juz zjedlismy teraz jeszcse szpink dosieje bo juz zrywam powoli salaty tez na troche jeszcze mam a juz nowa wschodzi :-)