Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martinna

Stosunek z murzynem

Polecane posty

Gość Martinna

Niedawno poznałam na uczelni grupkę francuzów z Erasmusa, jeden z nich był czarnoskóry. Bardzo mi się spodobał, jest przystojny, szczupły, umięśniony, sporo wyższy ode mnie. Szybko złapaliśmy dobry kontakt, jest miły, dobrze wychowany i inteligentny. Od lat fantazjowałam o seksie z murzynem. Zawsze podobali mi się faceci o ciemniejszej karnacji, ciemnych oczach i włosach. Przez dwa lata byłam w związku z Hiszpanem. Generalnie bardzo podoba mi się południowy typ urody, w szczególności czarnoskórzy.Wczoraj doszło między nami do zbliżenia. Muszę przyznać, że się zawiodłam. Naoglądałam się filmów i nasłuchałam legend o ich wielkich przyrodzeniach, które okazały się fikcją. Nie był wcale chonie wyposażony przez naturę, ale to najmniej istotne. Co gorsza strasznie dziwnie pachniał... Nie wiem dlaczego, w trakcie ten zapach się nasilał, myślałam, że tam umrę nie mogłam się na niczym skupić, a na pewno nie na czerpaniu z tego przyjemności... Koszmar, zupełnie inaczej sobie to wyobrażałam...

Gość gość
cóż...tak to jest jak się naogląda filmów i potem rzeczywistość jest zupełnie inna. Niestety prawdą jest że każda nacja ma swój specyficzny zapach, tak samo jak biali podobno średnio miło pachną dla indian czy murzynów tak samo jest w drugą stronę. My już nie zwracamy uwagi na nasz biologiczny zapach bo od zawsze obracamy się w kręgu białych. natomiast może lecz nie musi przeszkadzać nam zapach innych. Mycie czy perfumy tego nie zmienią za bardzo. Albo przywykniesz albo nic z tym nie zrobisz i uznasz to za jednorazową przygodę.

Gość gość
Nie słyszałam do tej pory by czarni śmierdzieli. Sama czasem fantazjuję o takim czarnulku i czarnym ptaszku :))

Gość gość
to nie sa legendy, trafilas na taki marny egzemplaz, czarni maja wieksze penisy niz biali to norma jendak sa wyjatki

Gość gość
gość z 13:03 - to skocz do Londynu i pojeździj z nimi autobusami to się przekonasz...

Gość gość
musiałaś trafić na trefny egzemplarz, mnie czarny jeszcze nigdy nie zawiódł :) ale ponoć czasem trafiają się i tacy co mają tak małe jak biali

Gość gość
Czarnoskórzy mają średnio nieznacznie większe penisy niż biali, jednak po tym, że posiadacz największego penisa na świecie jest jednak białoskóry widać, że historyjki o generalnym genialnym wyposażeniu to mit; zapach niestety działa we wszystkie strony. Biali mężczyźni też twierdzą, że zapach potrafił ich zniechęcić do stosunków z "czekoladkami".