Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KingaStefankaFanka

Gdzie można kupić tą książkę Stephena Kinga

Polecane posty

Gość heniutaa od bolaa
na blogu egomorphosis zobacz, ona dawniej sprzedawala cala kolekcje, nie wiem czy ktos kupil.

Gość gość
a to nie pojawiło sie w zbiorze jakiś jego opowiadań?

Gość gość
Pewnie juz czytałaś wszystkie jego ksiazki?

Gość gość
sama jej szukam, jak już będę sławna i bogata to kupię ją za tę grubą kasę :) jak szukałam na zagranicznych portalach, to pojawia się ona wraz z innymi w zbiorach opowiadań. jednak osobno jest bardzo droga. polskie tłumaczenie wgl się nie ukazało. jak masz ochotę, napisz na candy515@wp.pl - podeślę Ci amatorskie polskie tłumaczenie (bardzo dobre!) w .pdf. Jesli nie czytałaś, powinna Ci się spodobać. Ja też chcę mieć oryginał na półce wraz ze wszystkimi innymi powieściami Kinga, ale póki co równiez szukam :)

Gość gość
a oglądacie moze te ekranizacje Pod kopuła co wyszła teraz w formie miniserialu?

No właśnie, to przez takich jak my jest taka droga :D no i przez Kinga :o moim zdaniem trochę przesadził z tym zakazem :o i tak strzelają :o

Gość gość
no przesadził nieco, ale troche go rozumiem, musiał miec ogromne wyrzuty sumienia, nie dziwie sie...

Nie oglądam, ale ekranizacje jego powieści ogólnie mi się nie podobają. Ostatnio oglądałam Bastion i strasznie mnie znudził :p wolę czytać.

Gość gość
to niestety możesz tylko zabulić, dzis widziałam na ebayu kilka ofert, jeden koleś wystawił ją za 1000$ xD

Gość gość
no mi własnie Pod kopuła sie nie podoba, chyba nie bardzo wyszedł im ten serial. Ale ogólnie niektóre ekranizacje były swietne, zwłaszcza skazani na Shawshank- nawet lepsza od ksiazki, Zielona mila tez genialna

Ale teraz widziałaś? ja widziałam jakiś rok temu na allegro za 2500, ale wtedy nie miałam tyle swojej kasy...a teraz kupiłabym gdyby była :)

Aaa te ekranizacje są ok :) Misery też może być, ale większość, jak już pisałam, nie podobała mi się. Częściowo też są baaaardzo leciwe...np Christine :p

Gość gość
Kinga, nie umiesz sie wczuc w jego połozenie, co sama bys zrobiła, jakby po ksiazce ktora zapisałas, zgineli niewinni ludzie? A słyszeliscie o tym jego wypadku co kiedys miał, ze go gosc najechał samochodem? PO nim był w takim stanie, ze chciał zerwac z pisaniem. Gosc co go potracił, zmarł w dziwny sposób w dzien urodzin Kinga

Gość gość
Jesli jeszcze mocna pogadac, to ktos czytał Doktora Sen, fajne to jest? Bo jeszcze nei nabyłam. Troche mnie rozczarowała ta ksiazka co sie działa w lunaparku, za to Dallas bylo swietne

Słyszałam o tym wypadku, ale nie słyszałam, że facet zmarł...ciekawe czy przypadkiem ;) A wczuć w sytuację sie umiem oczywiście, ale po takim długim czasie powinien już zauważyć, że ludzie i bez jego książki mają takie pomysły. Wcześniej też mieli.

Gość gość
Na ebayu masz po 700 ,800 dolarów piszesz ze jestes w stanie zaplacic 2500 tys zl wiec akurat, to cos slabo szukasz ze znaleźć nie mozesz jak na wielbicielke Kinga.