Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z tarczyca...

Polecane posty

Gość gość

Witam, dzisiaj bylam u lekarza, stwierdzil powiekszony gruczol tarczycy po prawej stronie. Jeszcze dzisiaj mialam badania krwi w kierunku tarczycy a usg do czterech tyg. max. Mieszkam w Anglii, ze stresu zamowilam wizyte w Polskiej przychodni na usg. Do tego mam uczucie bolu gardla i ucha po prawej stronie. Oczywiscie ja juz widze wszystko w czarnych barwach ze to rak tarczycy po poczytaniu neta:( Czy mial ktos podobne problemy?

Gość gość
czytaj dalej neta, to z bólu głowy będziesz miała zaraz raka kolana :D

Gość gość
ja od roku lecze niedoczynność tarczycy.... gruczoł też mam cały czas powiększony, bo w moim przypadku przy dużym tsh caly czas mam jakieś tam zapalenie..im wiecej spada tsh tym predzej gruczoł tarczycy jest w normie. Nie mart sie jesli nie masz gózków to nie ma obaw...a info w necie nie radze czytac

Gość gość
Dziekuje ze odpisalas:) To czy nie mam guzkow okaze sie w niedziele, ide na prywatne usg, martwi mnie to ze jest powiekszona tylko z jednej strony i do tego boli mnie ucho a czytalam ze takie sa objawy raka tarczycy:(

Gość gość
Przestan czytac. z chora tarczyca mozna zyc dlugo i szczesliwie :-) wystarczy dobrac odpowiednia dawke leku i kontrolować regularnie tsh. Ja mam chora moja mama i babcia. Wszystkie żyjemy i mamy sie dobrze. Glowa do góry i nie czytaj bo tak czytajac zawsze znajdujemy najczarniejsze sscenariusze.

Gość gość
Dzieki za pocieszenie:) nie martwie sie tym ze moge miec chora tarczyce bo wiele ludzi na to choruje tylko ja juz widze najgorsze :(