Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onaa_88

Byc wierna swojemu ex.

Polecane posty

Gość Onaa_88

Hej, kilka lat temu nie wyszlo mi z pewnym chlopakiem. A ja ciagle czuje, ze chce byc mu ,,wierna´´ mimo ze kogos ma. Nie wiem czy to przez sentyment. Tez ktos tak mial? Czy tylko ze mna cos nie tak.

Gość Onaa_88
nie chce tego uczucia, to jakas masakra

Gość gość
Z Tobą coś nie tak, bo nadal kochasz i żyjesz iluzją, albo zaczniesz żyć własnym życiem i przestaniesz myśleć o byłym, albo nigdy nie zaznasz szczęścia.

Gość gość
moze masz racje.

Gość gość
Nie może tylko na pewno, poznaj jakiegoś faceta, myśl o sobie, a nie o byłym, bo nie warto.

Gość gość
Wiesz nie mysle o nim wcale, i staram sie poznawac nowych ludzi, ale to jest silniejsze i tkwi w glebi mnie. Moze jak poznam tego wlasciwego to calkiem zapomne. Zyczcie mi tego ;)

Gość gość
Jakbyś nie myślała o byłym, to nie byłoby tego tematu i nie miałabyś problemu ;) a skoro napisałaś że "A ja ciagle czuje, ze chce byc mu ,,wierna´´ mimo ze kogos ma", to jasny znak że on wciąż siedzi w Twojej głowie i dlatego czujesz się w obowiązku bycia wierną.

Gość gość
Wierna? Byłemu? No bez przesady :D Były, to były. Jego czas minął, a tobie pora zająć się wszystkim tylko nie myśleniem o nim. Potrafisz? ;)

Gość gość
Pomyśl sobie tak, on na laskę, pewnie się bzykają, ma cię gdzieś... dlaczego ty nie miałabyś robić tego samego? Myśl o sobie nie o byłym.

Gość gość
no siedzi... ojejku jeszcze zostane stara panna ;P obym poznala wkrotce mojego krolewicza na koniu, aby ten okrutny los mnie ominal :) dziekuje Wam .

Gość gość
to z tym bzykaniem mi pomoglo przejrzec

Gość gość
Więc przestań o nim myśleć jak o jakimś ideale, bo nim nie był skoro odszedł i zainteresował się inną, nie jest wart twojego rozmyślania. I nie szukaj księcia z bajki, bo takowych nie ma i nigdy go nie spotkasz.

Gość gość
wiem, ze ksiecia nie ma, to byla tylko przenosnia. Ten glupol lazil za mna nie wiadomo po co potem. Ale wybral ja wiec sprawa zamknieta.

Gość gość
No i tak ma być, sprawa zamknięta, trzeba myśleć o sobie i swoim szczęściu... powodzenia :)

Gość gość
też tak miałam..i szczerze Ci współczuję. Dokładnie tak jak piszesz, jak spotykałam się z innym mialam wrażenie, że robie cos zlego i że go zdradzam mimo tego, że nie byliśmy ze sobą.. Ale udalo mi się wyzbyć iluzji i tego uczucia. Już jest ok, więc za Ciebie też trzymam kciuki.

Gość Onaa_88
dziekuje.